Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 2 ianuarie. Un început de an foarte tensionat pentru unele zodii, dar norocos pentru altele

Horoscop 2 ianuarie. Un început de an foarte tensionat pentru unele zodii, dar norocos pentru altele

Horoscop 2 ianuarie. Un început de an foarte tensionat pentru unele zodii, dar norocos pentru altele
02 Ian 2017   •   08:04

BERBEC - Esti retras si cu greu se poate ajunge astazi la sufletul tau. Bine ar fi sa te ocupi doar de treburi usoare si sa eviti aglomeratiile si eforturile fizice si psihice. Gandurile iti zboara la intamplare, iar ceilalti pot considera ca visezi cu ochii deschisi. Sunt momente pasagere pe care le poti depasi cu odihna, plimbari in aer liber si remedii naturiste.

TAUR - O zi in care prietenii te pot surprinde mult. Fie reapar in preajma ta persoane cunoscute de mult, de care nu mai stiai nimic, fie cei apropiati iti ofera informatii bulversante legate de domeniul profesional in care activezi. Vechii prieteni iti vor reaminti de vremurile petrecute impreuna si-ti vor cere detalii despre viata ta actuala. Ar fi bine sa fii scump la vorba si sa eviti sa iti divulgi planurile de viitor.

GEMENI – Vrei, nu vrei, esti in luminile rampei astazi. Sefii te pot chema la discutii importante, purtate de tonuri ridicate. De asemenea poti lua legatura cu reprezentantii unei institurii oficiale pentru o colaborare in desfasurare sau pentru alta noua. Pe de alta parte, subiectele discutate, deciziile luate in ultima saptamana pot cunoaste răsturnări sau amânări intempestive.

RAC - Sunt posibile vesti din și despre străinătate. Poate fi vorba despre demersuri necesare unei călătorii de agrement sau în scop profesional. Unele informatii te pot necaji sau iti pot da peste cap planurile facute mai demult. Ințelept ar fi sa nu pui baza pe cele discutate astazi, pentru ca rasturnarile de situatie vor apărea când te aștepți mai puțin. Comunicarea este viciată.

LEU - Capitolul financiar iti solicita atentia si eforturile. Este nevoie sa achiti facturi, taxe sau alte datorii mai mult sau mai putin oficiale. Sunt posibile erori, de aceea recomandabil este sa verifici fiecare document, chiar daca in aparenta este unul minor. Evita cheltuielile nefondate, imprumuturile si deciziile importante, parafate cu acte.

FECIOARĂ - Relatiile parteneriale te solicita mult si bine. Sunt posibile altercatii, neintelegeri si discutii care pot duce la rupturi de contracte sau despartiri definitive de un partener de viata sau de afaceri. Fii prudent, deoarece la tine este hiba. Este adevarat ca te provoaca si ceilalti, insa reactiile tale sunt exagerate in aceasta perioada. Echilibrează-ți acțiunile și controlează-ți stările!

Citește horoscopul integral pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close