Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 decembrie. Ziua de miercuri pare să fie una mai pașnică, dar nu pentru toate zodiile

Horoscop 21 decembrie. Ziua de miercuri pare să fie una mai pașnică, dar nu pentru toate zodiile

Horoscop 21 decembrie. Ziua de miercuri pare să fie una mai pașnică, dar nu pentru toate zodiile
21 Dec 2016   •   08:07

Ziua de miercuri pare să fie patronată de energia Balanței, constelație în care își face mutarea Luna, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

“Și asta înseamnă că astăzi suntem mult mai orientați spre colaborări, negocieri și interacțiunea cu ceilalți. Este o energie care ne face cumva mai pașnici și mai orientați către compromis. Vrem să fie pace și armonie în jurul nostru, fără să rănim prin acțiuni sau cuvinte, la fel cum ne-am dori ca ceilalți să nu ne facă asta”, scrie Dezideriu.

BERBEC – Atâta timp cât demonstrezi spirit de echipă și te ocupi de tot ce ai de făcut pe pătrățica ta, lucrurile ar trebui să decurgă bine astăzi.

TAUR – Ar trebui să ai grijă ce mănânci astăzi, se pare că organismul tău este ceva mai sensibil. Altfel, ar putea să fie o zi în care să îți dai seama că vrei să schimbi ceva în munca ta.

GEMENI – Ai chef de distracție și se pare că nu te mai concentrezi prea tare la muncă, ai prefera să vină vacanța mai repede. Oricum, ar fi bine să nu îți neglijezi responsabilitățile.

RAC – Îți concentrezi atenția spre casă și familie, unde te simți cel mai bine zilele acestea, chiar dacă e nevoie de tine intens și la muncă.

LEU – Socializezi mai mult astăzi și s-ar putea să îți faci niște relații noi, chiar cu oameni care sunt deja în jurul tău, dar cu care nu interacționezi în mod normal.

FECIOARĂ – Este posibil ca Moșul să vină mai repede la tine și chiar dacă nu vine, mergi singur și îți cumperi ceva. Oricum, se pare că vrei să te recompensezi cu ceva.

Citește horoscopul integral al lui Dezideriu

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close