Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 noiembrie. Tensiuni şi orgolii la început de săptămână. Ce zodii sunt vizate

Horoscop 21 noiembrie. Tensiuni şi orgolii la început de săptămână. Ce zodii sunt vizate

Horoscop 21 noiembrie. Tensiuni şi orgolii la început de săptămână. Ce zodii sunt vizate
21 Noi 2016   •   08:50

În prima parte a zilei s-ar putea să mai resimțim zbateri ale orgoliului, care vrea să își facă auzit răgetul în savană, sau diverse manifestări de șefie / tiranie, după voință și putință. Sigur, la o scară mai mică sau mai mare, dar aici rămâne de văzut pentru fiecare în parte.

În plus, aspectul zilei este o cuadratură între Soare și Lună și asta înseamnă că toată lumea va fi tensionată astăzi. Tensiuni interne care pot naște conflicte externe. Este un soi de luptă între ce ne dorim și ce avem nevoie, care poate fi externalizată foarte ușor. Astăzi, orice țânțar poate ajunge armăsar, cum era și vorba.

Soarele este pe final de zodie, Luna la fel, deci este posibil să vedem și un scandal public de proporții, cu persoane din sistemul judiciar sau sistemul religios. Rămâne de văzut.

În fine, hai să particularizăm pentru fiecare zodie:

BERBEC – Săptămâna începe bine, direct la muncă. Cumva, parcă ai chef să faci ceva mai mult, să te implici, poate chiar să muncești cum scrie în fișa postului.

TAUR – Sunt posibile mici meciuri cu copiii, dacă ai. Dacă nu, cu oricine altcineva. Ești ceva mai creativ și mai exteriorizat acum, încercă doar să nu calci pe cozile altora.

GEMENI – S-ar putea să ai discuții cu cei din familie, să pornească de la nimic și să degenereze. Nu alimenta tipul ăsta de atitudine, nu ajungeți nicăieri.

RAC – Calculează din timp ce ai de făcut și încearcă să îți respecți agenda. În caz că întârzii pe undeva, anunță politicos, așa cum știi că e frumos. Atenție mai mare în traficul rutier.

LEU – Ai bani, n-ai bani, azi tot la bani te gândești. Încearcă să înțelegi că e vorba tot despre o energie care circulă și că banii sunt buni când faci ceva cu ei, nu când îi transformi în scop final.

Citiţi horoscopul detaliat şi explicat pe înţelesul tuturor pe blogul lui Dezideriu.

×
Subiecte în articol: Horoscop dezideriu astrologie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close