Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 decembrie - O zi tensionată, cu multe furtuni în jur. Ce pericole se anunță pentru fiecare zodie

Horoscop 22 decembrie - O zi tensionată, cu multe furtuni în jur. Ce pericole se anunță pentru fiecare zodie

Horoscop 22 decembrie - O zi tensionată, cu multe furtuni în jur. Ce pericole se anunță pentru fiecare zodie
22 Dec 2016   •   08:38

Ziua de joi se anunță una destul de tensionată și consultantul în astrologie Dezideriu ne sfătuiește să avem răbdare astăzi, indiferent ce se întâmplă în jur.

Conform sursei citate, tensiunile de azi pot crea adevărate furtuni în viețile noastre dar și conflicte cu cei din jur.

BERBEC – Este posibil să treci prin stările descrise anterior din cauza / datoriă partenerului de viață. Și efectele vor fi amplificate în cazul tău. Sfatul meu este să vezi care este sursa reală, puțină introspecție poate fi magică azi.

TAUR – Încearcă să eviți excesele culinare astăzi, nu este momentul să faci demonstrații de forță. Atmosfera la locul de muncă poate fi și ea agitată, dar ar fi mai bine să nu te implici direct în spectacol.

GEMENI – Stările tale de azi pleacă de la cele mai ciudate lucruri – cum ar fi felul în care își fac alții treaba. Poate nu ar trebui să fie motiv de conflict pentru tine, nu?

RAC – Cu membrii familiei se pare că încă mai ai de rezolvat niște situații. Poate nu sunt chiar conflicte, dar tensiunea existentă s-ar putea să iasă la suprafață astăzi.

LEU – Astăzi te poți trezi în mijlocul unei furtuni provocată de cele mai banale elemente. O discuție, o vorbă chiar, cu subiect aparent neinteresant, ar putea stârni astăzi Leul din tine.

FECIOARĂ – S-ar putea să treci prin mai multe stări când vine vorba de cine ești tu și cât de multe știi să faci. Esențial ar fi să nu te supui la tortura clasică pe care o folosești când analizezi orice.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Subiecte în articol: Horoscop dezideriu astrologie zodii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close