Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 noiembrie. Zi de agitație generală. Care dintre zodii sunt mai afectate

Horoscop 22 noiembrie. Zi de agitație generală. Care dintre zodii sunt mai afectate

Horoscop 22 noiembrie. Zi de agitație generală. Care dintre zodii sunt mai afectate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
22 Noi 2016   •   08:36

Astăzi este o zi de agitație generală, generată de tensiunea dintre Lună și Mercur.  Asta scoate la iveală mici efecte de Mercur retrograd, cum ar fi întârzierile, problemele în trafic, cu mașinile, cu calculatoarele, cu aparatele în general.

La fel, comunicarea ar putea fi ușor deficitară, deci aveți răbdare și nu vă stresați prea tare dacă nu vă găsiți cuvintele din prima. La fel și la nivel de tehnologie, nu vă aruncați telefonul pe geam, dacă vedeți că nu mai merge, lăsați-l în pace câteva minute, probabil trebuie să își aerisească circuitele.

Altfel, Luna este încă în zodia Fecioarei, deci cârcoteala și analiza încă sunt prezente și tensiunea se formează cu Mercur, care se află în zodia Săgetătorului, deci este posibil să vedem polemici referitoare la principii și idei.

Iată cum sunt previziunile fiecare zodie în parte:

BERBEC – În continuare ești prins între ce simți că vrei și ce gândești că e bine să vrei mai departe. E în regulă, nu trebuie să iei azi decizia, mai ai timp să te gândești.

TAUR – Mai multă distracție în viața ta nu ar strica. Încearcă să nu te iei prea în serios astăzi și să găsești bucuriile mici ale vieții.

GEMENI – Azi ai vrea să te împarți în două (nu doar personaje, ca de obicei), ca să te poți ocupa de mai multe capitole din viață în același timp. Ia-le pe rând și fii blând cu cei din familie.

RAC – Multi-tasking, foarte mult multi-tasking astăzi. Dar ai resursele necesare să le duci la bun sfârșit, deci nu te emoționa prea tare.

LEU – Nu este cea mai bună zi pentru a purta discuții legate de finanțe sau investiții. Mai amână puțin și mai cizelează planul respectiv, astăzi nu ai mare lucru de câștigat.

FECIOARĂ – Ziua asta s-ar putea să aibă mai mare încărcătură pentru tine, fii atent la oamenii cu care intri în contact azi și ce vorbești cu ei. S-ar putea să fie oameni și discuții de viitor.

Citiți mai multe pe blogul lui Dezideriu.

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrologice dezideriu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close