Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 23 noiembrie. Zi ceva mai relaxantă. Cum arată previziunile pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 23 noiembrie. Zi ceva mai relaxantă. Cum arată previziunile pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 23 noiembrie. Zi ceva mai relaxantă. Cum arată previziunile pentru fiecare zodie în parte
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
23 Noi 2016   •   09:21

O zi ceva mai relaxată, cu o oarecare armonie între planete. Soarele și Luna intră într-un sextil, deci acolo e totul în regulă.

În schimb, patronul comunicării și înțeleptul satului (Mercur și Saturn) merg mână în mână astăzi și asta înseamnă că este posibil să resimțim blocaje în comunicare. Ca parte negativă. Pentru că există și o parte pozitivă la dispoziția noastră, doar așteaptă să fie folosită.

Cum arată previziunile pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC – Astăzi ești ceva mai intelectual decât de obicei. Ai preocupări mai filosofice sau pur și simplu îți ocupi mintea cu subiecte care în mod normal trec pe lângă tine cu viteză. Încearcă să eviți rigiditatea, nu ești foarte conservator din fire.

TAUR – Astăzi ar fi indicat să eviți treburile financiare. Sau dacă nu poți, măcar evită să te împrumuți de bani. Altfel, ești ceva mai matur și mai selectiv cu oamenii din jur. Azi nu vrei să stai de vorbă cu oricine.

GEMENI – S-ar putea să aprecizi înțelepciunea și maturitatea oamenilor cu care intri în contact astăzi. Nu că ai vrea să fii în locul lor, dar ți se pare interesant și te fascinează. Oricum, azi înveți de la cei mai experimentați din jurul tău.

RAC – Astăzi s-ar putea să te transformi într-un soi de workaholic. Și s-ar putea să o faci conștient. În orice caz, ești foarte concentrat pe proiectele tale și nu te gândești decât la muncă. Un plus de atenție la sănătate ar fi bun.

LEU – Astăzi nu ești foarte amuzant/amuzat. E posibil să îți sară și țandăra și nu pentru că ar fi o problemă în jur, ci pentru că s-ar putea să fii foarte serios azi. Nu uita să mai și râzi, să te mai și bucuri, nu e nimic atât de grav pe cât crezi.

Celelalte zodii şi mai multe explicaţii pe blogul lui Dezideriu.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close