Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână de foc pentru zodii

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână de foc pentru zodii

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Şi în această săptămână, Mercur şi Venus sunt retrograde, iar de vineri, Mercur retrogradează în Capricorn.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămână de foc pentru zodii
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Ian 2022   •   08:36

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Mai ales în a doua jumătate a săptămânii avem multe lucruri de rezolvat, de stabilit, de clarificat sau de decis privind cariera sau lucrurile foarte importante pe care vrem să le realizăm în viaţă.

Avem determinare şi ne pot ieşi şi bani sau putem duce la final ce ne-am propus.

O săptmână care ne pune pe roate, ne aduce idei şi se pare că suntem eficienţi şi luăm decizii, mai ales în a doua jumătate a săptămânii.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Luni - o zi importantă sub aspect partenerial. Pot avea loc întâlniri şi discuţii, sunt drăguţi şi pot atrage de partea lor persoane de care au nevoie pentru a colabora. Se pot teme pentru banii lor - marţi şi miercuri, fie că au făcut investiţii imprudente, fie că ar avea nevoie de ceva resurse. Nu le primesc de la ceilalţi, deşi se roagă, aşa că e bine să conteze doar pe calităţile lor şi pe abilităţile lor. Ceva călătorii, poate, vineri, însă duminică sigur au treabă.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri este un început de săptămână sub aspecte ce indică muncă în colaborare, asta mai ales luni. Discuţii şi poate chiar opoziţii, optică diferită, cu alte persoane cu care sunt nevoiţi să colaboreze - marţi şi miercuri. Joi şi vineri pot veni nişte soluţii, poate şi apelează la un intermediar, un negociator, un specialist, astfel încât la final de săptămână vin cu foarte multe clarităţi şi decizii bune pe care le iau privind proiectele lor.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, începutul de săptămână este flamboaiant, se simt foarte bine şi de aceea fac lucrurile cumva de voie, au entuziast şi elan. Au însă mai mult de tras marţi şi miercuri, mai ales dacă la locul de muncă cineva nu îşi face treaba sau ei s-au sprijinit prea mult pe cineva şi lucrurile nu ies aşa cum s-au aşteptat. Atenţie la sănătate marţi şi miercuri. Însă joi şi vineri pot fi întâlniri importante. Trebuie să fie diplomaţi, să aibă tact, pentru ca lucrurile să iasă bine. În weekend, au grijă de sănătate şi vor să fie răsfăţaţi.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua de luni este mai grijulie, în sensul că nu vor să rişte nimic, fac lucruri cu care s-au obişnuit, pe care le stăpânesc foarte bine, cu alte cuvinte nu ies din pătrăţica lor. Însă au foarte multă intuiţie, fler şi în afaceri, şi sentimental, şi în relaţiile cu oamenii - marţi şi miercuri, şi pot folosi aceste fler mai ales când e vorba de a alege o propunere, dacă merge, să continue pe mâna cuiva, să accepte sau dimpotrivă să se retragă. Vineri au mult de lucru şi trebuie să fie un pic atenţi la aspectele juridice sau să găsească un act rătăcit, în weekend, cu partenerul.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Foarte bunte întâlniri sau drumuri pe care le fac luni. Sunt inspiraţi, se descurcă bine, au răspunsuri la toate şi îşi dau seama foarte limpede de ce se întâmplă în jur. Sunt foarte concentraţi marţi şi miercuri pentru a pune cap la cap nişte informaţii, pentru a vedea dacă li se potriveşte sau nu, dacă le pică bine ceva. O propunere, un proiect sau o anumită stare de lucru care s-a creat în acest moment. La mijlocul săptămânii pot fi şi discuţii, întâlniri frumoase cu membrii familiei, ceva alinare, vindecare, poveşti din trecut, se stă la taifas. Vineri şi sâmbătă îşi fac deja planuri pentru o vacanţă sau o ieşire sau ceva mai aventuros.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, preocupare pentru bani încă de la începutul săptămânii. Bani din colaborare. Trebuie să fie foarte clarificate în legătură cu calitatea colaborării. Merg împreună cu cineva în ritmul în care şi lor le convine sau trebuie să aibă nişte amendamente, să îşi ceară nişte drepturi. De aceea, pot fi multe discuţii marţi şi miercuri în legătură cu drepturi şi obligaţii pentru a nu avea sentimentul că sunt exploatate. Întâlniri bune, discuţii bune, minte foarte clară şi rezolvarea unor acte. Pentru joi şi vineri, atenţie pentru casă, nu prea vor să fie deranjate, însă duminică de voie şi activităţi foarte frumoase.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Sunt inspirate şi într-o formă foarte bună luni. Foarte eficiente şi practice marţi şi miercuri. Îşi ştiu exact valoarea şi cer onorarii mari sau ştiu cât preţuieşte un anumite efort pe care îl fac. Pot fi creative şi ingenioase, cu bani puţini fac lucruri mari, se descurcă bine, pot avea ceva cheltuieli, dar cumva ele sunt eficiente. Pentru miercuri şi joi, drumuri sau călătorii sau vorbesc cu persoane de care le e drag. Schimbă informaţii şi sunt foarte stimulate intelectual. În weekend în casă.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii încep săptămâna mai paşnic. Nu prea se implică în diverse activităţi, stau şi observă. Amână intrarea în lucru. Însă sunt într-o mare formă marţi şi miercuri, foarte pe fază, foarte intuitivi atât în relaţii, cât şi în bussiness. Surprind lucruri pe care alţii nu le văd, de aceea, mai ales joi şi vineri, pot veni cu nişte idei financiare sau îşi dau seama dacă sunt păcăliţi sau realizează o oportunitate pe lângă care ceilalţi au trecut. Acte bune în a doua jumătate a săptămânii, iar în weekend vizite plăcute, eficiente, cu rezolvări.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, începutul de săptămână este sub aspectul distracţiei sau iau în uşor tot ce li se întâmplă. Mai ales luni, întâlniri cu prietenii, vorbe bune, au farmec. Marţi şi miercuri trebuie să fie mai grijulii cu sănătatea lor, poate chiar să îşi încarce bateriile dacă nu au făcut-o în weekend. Pentru joi şi vineri sunt în formă foarte bună, dar nu prea vor să fie sâcâiţi de griji, acasă, sau de membrii familiei. În weekend au aspecte minunate financiar, zgârciţi, nu cheltuie, în schimb pot prinde de veste dacă se creează un culoar bun pentru afacerile lor sau dacă e rost de câştigat bani de undeva. Ştiu să negocieze foarte bine orice serviciu pe care îl fac.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Un început de săptămână foarte bun, au autoritate, se pot întâlni cu şefii, au un cuvânt greu de spus. În familie sau la muncă, depinde care e arealul care îi interesează acum. În orice caz, se impun. Marţi şi miercuri este o zi mai tensionată în plan sentimental, nu prea ştiu ce să facă cu iubiţii/iubitele sau cu copiii. Şi tind să le facă pe plac, chiar dacă nu prea sunt de acord. Se pare că şi ceilalţi au nişte dorinţe mai speciale şi ar fi bine să aibă loc discuţii sau să întindă o mână de ajutor. Pentru joi şi vineri atenţie la sănătate, drumurile lungi pot fi obositoare sau le amână mai bine. În schimb, în weekend sunt într-o mare formă şi fac exact ce îşi doresc, cum îşi doresc şi bine ar fi să petreacă alături de iubiţi/iubite sau copii.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, un început de săptămână în care sunt preocupaţi de nişte acte, vor să cunoască detaliile unei legi, pentru că are impact asupra lor, discută cu persoane avansate spiritual, moral sau citesc lucruri care îi inspiră. Marţi şi miercuri, pot fi tensionaţi în carieră dacă au sarcini care nu prea trebuia să cadă în cârca lor, dar de care trebuie să se ocupe din diverse pricini sau poate cineva chiar îi face responsabili de ceva ce nu ar fi trebuit ei să răspundă. Aşa că pot avea loc clarificări, poate joi şi vineri, şi poate şi mulţi Vărsători vor să se elibereze de nişte responsabilităţi care nu li se par onorante sau potrivite pentru ei. În weekend au nevoie să îşi adune gândurile şi bine ar fi să stea un pic mai departe de lumea dezlănţuită şi să găsească un loc tihnit şi paşnic.

Horoscop 24-30 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, un început de săptămână cu multe discuţii, negocieri. Au farmec şi contează foarte mult persoana de lângă ei, în special luni pentru că trebuie să primească sfaturi sau tandreţe. În schimb, marţi şi miercuri destul de multă agitaţie, în special în jurul unor acte financiare pe care trebuie să le obţină sau să facă anumite diligenţe pentru a-şi obţine drepturile. Poate fi vorba şi de nişte contracte sau de nişte proiecte. Pentru joi şi vineri sunt întâlniri importante sau gânduri foarte profunde pentru cariera lor, iar realizarea, în acest moment, în viaţa lor. Profesional sau personal. Decizii mari în doua jumătate a săptămânii. În weekend alături de prieteni şi se simt foarte bine sau rezolvă multe lucruri şi asta îi bucură.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close