Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 septembrie. Gemenii au noroc în afaceri, dar ...

Horoscop 26 septembrie. Gemenii au noroc în afaceri, dar ...

Horoscop 26 septembrie. Gemenii au noroc în afaceri, dar ...
Sursa foto: Foto: diginomica.com
26 Sep 2015   •   08:36
Berbec
Astazi, nu este o zi potrivita pentru luarea deciziilor in sfera relationala, desi s-ar spune ca esti capabil sa fii atent la nevoile partenerului si sa empatizezi cu acesta. Ultima parte a zilei te predispune la sentimente intense in care intimitatea si profunzimea relatiei sa fie in centrul atentiei. Totusi, exista tendinta de a deveni suspicios si posesiv, deci fii atent sa nu strici niste clipe frumoase.
 
Taur:
O buna parte din zi esti preocupat de intretinerea unei atmosfere armonioase la locul de munca, stabilind bune raporturi de comunicare cu colegii. Recomandabil ar fi sa te ocupi de chestiuni de rutina ce necesita finalizare decat sa demarezi proiecte noi sau de mentinerea unui stil de viata echilibrat. Spre seara, odata cu schimbarea de vibratie a Lunii, partenerul este cel ce-ti va acapara atentia.
 
Gemeni
Poti aloca mai mult timp dialogului cu copiii si clarificarii unor aspect legate de ei, acum fiind dispus sa ajungi la un compromis intre ceea ce doresc acestia si ce crezi tu ca ar fi potrivit. Rezerva-ti timp mai ales in cea de a doua parte a zilei pentru afaceri, avand sansa sa beneficiezi acum de o intalnire cu o persoana care sa te sustina in planurile tale. Tot acum poti incepe o cura de detoxifiere.
 
Citeşte horoscopul pentru toate zodiile pe Vocea Transilvaniei

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close