Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 decembrie: Ultima Luna Nouă din 2016, momentul perfect pentru formulat dorințe

Horoscop 29 decembrie: Ultima Luna Nouă din 2016, momentul perfect pentru formulat dorințe

Horoscop 29 decembrie: Ultima Luna Nouă din 2016, momentul perfect pentru formulat dorințe
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Dec 2016   •   09:09

Pe data de 29 decembrie, joi, avem parte de o Lună Nouă. Probabil ați început deja să simțiți această energie, dacă vă este foame (deși tocmai ce au trecut sărbătorile, cu alaiul lor de mese întinse) și dacă vă este foarte somn, atunci știți că urmează Luna Nouă, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

Vorbim despre ultima Luna Nouă din anul 2016 și este exact momentul pentru formulat dorințe. Asta în caz că aveați această idee pentru noaptea de 31, puteți să începeți de acum. Sigur, asta nu înseamnă că dorințele puse acum se vor adeveri brusc, dar energia aceasta are cumva puterea să ne limpezească mințile și să ne aducă pe un drum cumva mai realist și mai corect față de persoana proprie. Deci și dorințele să fie mai corect formulate și conturate.

Ce efecte produce pentru fiecare zodie:

BERBEC – Poate fi momentul tău de strălucire. Imagine și carieră. Ai toate resursele necesare pentru a face o impresie bună, context, replică, simț, tot ce îți trebuie. Ca de obicei, sfatul este să nu te arunci cu capul înainte și apoi să te întrebi ce ai făcut. Pune-te în valoare, construiește-ți o imagine bună, fii natural, dar treci într-o fază superioară. Maturizează-te, cum ar spune cei mai înțelepți.

TAUR – Pentru tine pare să fie un moment de reevaluare a felului în care privești și abordezi viața. Vorbim despre sistem de valori, despre filosofia de viață, despre convingeri și viziune. În plus, s-ar putea să îți faci planuri de plecat prin țări străine sau de comunicat frecvent cu cineva din străinătate. Altfel, atenție mare la ce acte semnezi în perioada asta și la începutul lunii ianuarie, citește cu atenție și verifică de două ori.

GEMENI – Pentru tine, este momentul maeștrilor. Și acum poți să fii și tu unul, dar trebuie să înțelegi mai bine mecanismele domeniului tău de activitate. Canalizează intensitatea și tensiunea către un scop precis și construiește spre el. Acum ai ocazia să demonstrezi că nu ești atât de superficial cum consideră lumea. Fii critic, chiar și cu persoana ta, dar încearcă să vezi esența, găsește soluții pentru punctele negative, nu te lamenta.

Citește continuarea pe desprezodii.wordpress.com

×
Subiecte în articol: luna noua Horoscop dezideriu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close