Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 29 noiembrie. Eveniment astral important. Cum se manifestă și ce trebuie să știi

Horoscop 29 noiembrie. Eveniment astral important. Cum se manifestă și ce trebuie să știi

Horoscop 29 noiembrie. Eveniment astral important. Cum se manifestă și ce trebuie să știi
29 Noi 2016   •   08:12

Ei bine, a venit din nou acel moment de Lună Nouă. Îl identificați mai ușor decât alte momente, pentru că acum vă este și foame și somn în același timp, susține consultantul în astrologie Dezideriu.

Conform acestuia, organismele noastre, la acest moment, sunt la turație minimă și de aceea simțim că ne este foamne și somn, resursele sunt puține și corpul cere  repaos și alimentare.

Și pentru că Luna aceasta Nouă are loc în zodia filosofului Săgetător, este indicat să avem deja o idee bună și clară despre ce vrem să schimbăm în viețile noastre:

BERBEC – Te încearcă un sentiment de libertate, parcă îți vine să te rupi de cine erai acum câteva zile, să o iei de la capăt, să privești viața altfel, cu alte coordonate, din alt unghi. O poziționare diferită s-ar putea să fie elementul cheie pozitiv în perioada asta, deci flexează mușchii, ieși din zona de confort și află ce ai de făcut mai departe cu noua viață.

TAUR – Foarte intensă viața ta, mai ales în ultimul timp și să vezi ce urmează. Nu e pentru că trebuie, dar pentru că se pare că asta îți dorești. Legăturile emoționale sunt puse acum la test și poate ar fi momentul să mai rupi câteva dintre ele. Da, știu, e greu, dar nu trebuie să fie greutatea ta. Și mai încearcă să te mai detașezi din nebunia zilnică, încearcă și latura obiectivă.

GEMENI – Acum ies la iveală relațiile tale, mai ales cele apropiate, cu oamenii cu care lucrezi de aproape sau chiar partenerul de viață. Este un moment de recalibrare și poate de clarificare a unor aspecte care vă țin pe loc. Într-o notă ceva mai pozitivă, s-ar putea să fie momentul de trecere la un alt nivel, poate de la relație la căsnicie. Dar nu vreau să dau idei, deci nu ai aflat nimic de la mine (Fifi, știu că nu ai citit prezentarea generală, dar uite, am răbdare și aștept să revii după ce ai citit).

RAC – Locul de muncă încă reprezintă un capitol important în viața ta și s-ar putea să apară oportunități la orizont. Încearcă să identifici elementele noi din această ecuație, pentru că s-ar putea să fie o capcană. Mai exact, dacă ți se pare că știi exact ce ai de făcut și cum ai de făcut, pentru că ai mai făcut ceva asemănător, s-ar putea să nu fie ce trebuie. Logica este simplă – experiență anterioară. Nuanța este importantă. Dacă te muți în același domeniu, e ok, dacă te muți pe același job, s-ar putea să nu fie ok. Nu te plafona!

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE BLOGUL LUI DEZIDERIU

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close