Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 3 noiembrie. Atmosfera se detensionează, dar există câteva pericole pentru unele zodii

Horoscop 3 noiembrie. Atmosfera se detensionează, dar există câteva pericole pentru unele zodii

Horoscop 3 noiembrie. Atmosfera se detensionează, dar există câteva pericole pentru unele zodii
03 Noi 2016   •   08:01

Ziua de joi se anunță ceva mai relaxată și mai poate chiar relaxantă, conform consultantului în astrologie Dezideriu. Acesta susține, în horoscopul zilei, că planeta Saturn ne dă, în sfârșit, pace:

Luna a ajuns în ultimele grade de Săgetător, unde Saturn nu mai are aceeași influență cum a avut miercuri și asta înseamnă că revine o urmă de optimism, de jovialitate, de expansiune.

În plus, Luna intră în conjuncție cu Venus și asta înseamnă că ziua de joi poate fi destul de activă, din punct de vedere social. Întâlniri, ieșiri, sindrofii, fiecare după voință și putință.

BERBEC: Gândește-te la ce ai putea să faci pe termen lung, gândește-te la idei de termen lung, gândește termen lung, gândește lung, gândește. Înainte de orice.

TAUR: E o zi bună pentru studii și pentru călătorii. În sfârșit, dacă te trezești mai devreme, ajungi mai repede în metroul de Pipera și poți să le faci pe ambele, practic.

GEMENI: Adună-ți gândurile, pune-le cap la cap, analizează-le și apoi închide-le în casă și mergi în oraș. Astăzi este o zi bună pentru socializat și ai toate șansele să cunoști oameni interesanți.

RAC: Cerul este limita, dar abia azi îți aduci și tu aminte cum arată. Nu pentru că termini munca, dar în sfârșit faci și tu o pauză și îți clătești ochii.

LEU: Azi ar trebui să fie o zi bună, cu multă creativitate și contacte sociale, dacă nu reușești să îți stai singur în calea fericirii, desigur.

FECIOARĂ: Nu e neapărat cea mai bună zi pentru a face speculații, deci rămâi în zona ta de control, unde doar tu știi cum să apeși 120.326 de butoane și în ce ordine. Dar e sigur .

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close