Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 31 octombrie. Început de săptămână în forță pentru mai multe zodii, dar pericolele apar și ele la tot pasul

Horoscop 31 octombrie. Început de săptămână în forță pentru mai multe zodii, dar pericolele apar și ele la tot pasul

Horoscop 31 octombrie. Început de săptămână în forță pentru mai multe zodii, dar pericolele apar și ele la tot pasul
31 Oct 2016   •   08:26

Berbec

Începutul de săptămână te găsește energic și binedispus, asta pentru că vei începe un nou proiect de care ești foarte încântat.

Taur

După aventura pe care ai avut-o în weekend, ești fericit și împlinit și vei primi cu zâmbetul pe buze orice sarcină de la superiori, sau de la colegi.

Gemeni

Surprinzător, ai foarte multă energie, care se va transforma în nerăbdarea de a termina programul de lucru și să ieși în oraș cu prietenii.

Rac

Din păcate pentru tine, nu te poți baza pe ceilalți în rezolvarea unor probleme, cu toate că au promis că te vor ajuta și nu te vor lăsa la greu.

Leu

Ești mai motivat ca oricând să îți atingi obiectivele, dar bunele tale intenții vor fi înțelese greșit dacă nu adaptezi strategiile la condițiile de lucru.

Fecioară

Pentru a demonstra că poți și că ești capabil să te ridici la înălțimea așteptărilor. Vei obosi foarte mult în goana după succes, dar nu te descuraja și mergi înainte.

Citește horoscopul integral pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close