Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 4 noiembrie. Două energii speciale domină ziua de vineri. Ce înseamnă asta pentru fiecare zodie

Horoscop 4 noiembrie. Două energii speciale domină ziua de vineri. Ce înseamnă asta pentru fiecare zodie

Horoscop 4 noiembrie. Două energii speciale domină ziua de vineri. Ce înseamnă asta pentru fiecare zodie
04 Noi 2016   •   07:36

Ziua de vineri este împărțită în două energii – cea a Săgetătorului și cea a Capricornului, în funcție de cum se mută Luna. În jurul prânzului, susține consultantul în astrologie Dezideriu, Luna se va muta în zodia Capricornului.

“Și asta înseamnă că acum devenim ceva mai atenți la cum ne purtăm cu cei din jur, pentru că un Capricorn ține foarte mult la imaginea sa. Nu ca Leul, care se vrea iubit și admirat, dar e mai mult o chestiune de respect. Capricornul vrea să fie privit prin prisma activității sale și respectat pentru eforturile sale.”

În plus, suntem invitați să fim ceva mai cerebrali și să gândim în perspectivă, să ne transformăm în strategi.

BERBEC – Norocul îți surâde, mai ales la nivel de carieră. Dacă ai de purtat vreo discuție importantă, poți să o faci astăzi. Atâta timp cât nu urli.

TAUR – Multă treabă, multe lucruri de discutat, mai ales la nivel de principiu. Nu te grăbi, planifică atent tot ce trebuie să faci, exact cum știi tu cel mai bine.

GEMENI – Ai câteva treburi de rezolvat la nivel de afaceri sau, oricum, chestiuni care țin de finanțe. Gândește-te la schimbări și la extindere. Exact cum e și mintea ta.

RAC – Ia-ți o marjă de eroare pentru programul de astăzi, s-ar putea să apară surprize pe parcurs. Oricum, faci o impresie bună astăzi colaboratorilor și partenerilor de afaceri.

LEU – Păzește-ți spatele, la propriu! Nu face eforturi prea mari și încearcă să îți păstrezi calmul și la muncă, nu te agita prea tare, chiar dacă ești șef.

FECIOARĂ – Există un magnetism special în tot ce faci astăzi. Folosește-l cu încredere și consolidează relațiile unde știi că există mici deficiențe. Dacă te sâcâie.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close