Antena 3 CNN Horoscop Horoscop, 5 decembrie: Energie debordantă la început de săptămână. Ce zodii vor comite imprudenţe

Horoscop, 5 decembrie: Energie debordantă la început de săptămână. Ce zodii vor comite imprudenţe

Horoscop, 5 decembrie: Energie debordantă la început de săptămână. Ce zodii vor comite imprudenţe
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Dec 2016   •   08:56

Săptămâna începe pe acordurile Lunii intrată deja în zodia Vărsătorului, de unde ne face pe toți ceva mai excentrici, mai revoltați, mai revoluționari și mai originali. La o scară mai mică sau mai mare, unii reușesc acum să privească viața ceva mai obiectiv.

Energia poate fi realmente debordantă pe durata acestui tranzit, adică aproape toată ziua și este posibil să fiți martori la unele ieșiri mai puțin obișnuite.

Nu pentru că nu ar înțelege Vărsătorii ce înseamnă agitația generală, dar Marte, planeta energiei, este și ea în zodia Vărsătorului. Marte poate transforma agitația într-un conflict în orice moment, deci este indicat să nu alimentați astfel de situații.
Altfel, am putea vorbi despre o energie care ne face pe toți ceva mai direcți, chiar până la limita unor imprudențe.

Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie:

BERBEC – Un moment bun pentru a intra din nou în legătură cu niște oameni mai mari și mai importanți decât tine. Ai nevoie de susținerea lor pe viitor, dacă vrei să schimbi ceva fundamental.

TAUR – Încă mai sunt multe lucruri de făcut pentru cariera și imaginea ta, dar investițiile tale încep să se vadă. Atragi multă atenție asupra ta și se pare că impresionezi. Dar mai ai mult de muncă în continuare.

GEMENI – S-ar putea să apară ideea unei călătorii în viitorul apropiat, probabil îți faci planuri pentru sărbătorile de iarnă. Altfel, ești foarte atașat de ideile tale astăzi și le aperi până în pânzele albe.

RAC – Cauți ceva mai intens în viața ta și s-ar putea să găsești, dar încearcă să nu ieși prea mult din carapace. Simțurile tale sunt ascuțite astăzi și s-ar putea să vezi lucrurile altfel decât ai făcut-o până acum.

LEU – Atenția ta se mută spre relații și colaborări. Probabil ai câte ceva de reglat și azi simți că vrei să le rezolvi. 

Citiţi mai multe pe blogul lui Dezideriu.

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrale dezideriu zodii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close