Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 decembrie. Avertismente pentru toate zodiile. Ce trebuie să știți

Horoscop 7 decembrie. Avertismente pentru toate zodiile. Ce trebuie să știți

Horoscop 7 decembrie. Avertismente pentru toate zodiile. Ce trebuie să știți
07 Dec 2016   •   07:54

Ziua de miercuri se anunță și ea agitată, dar de data asta vorbim despre tensiuni interioare, o tensiune între tabăra orgoliului și adevărurilor noastre absolute și tabăra emoțiilor, care știe care nu există adevăruri absolute, conform consultantului în astrologie Dezideriu.

Ei bine, vorbim despre o cuadratură între chiar Soare și Lună, Soarele din zodia Săgetătorului și Luna din zodia Peștilor.

Astăzi suntem ceva mai sensibili la ce au alții de spus despre noi și suntem ușor de ofensat, deci încercați să vă măsurați cuvintele cu grijă și, dacă cineva face vreo imprudență, nu le luați prea în serios:

BERBEC – Încă ești în zona ta de singurătate și izolare (mai mult sau mai puțin), dar începi ușor-ușor să îți revii și spre seară deja intri în formă. Poate chiar reușești să termini de făcut curat în casă, ce zici?

TAUR – Nu este cel mai bun moment să faci vreo revoluție, nici măcar printre cei care te cunosc. Nu de alta, dar aceasta nu este zona ta de expertiză și nu știi exact cum și în ce fel trebuie să acționezi. Încearcă să găsești bucuriile mici ale vieții.

GEMENI – Încă ești concentrat pe imagine și faci tot ce este posibil ca să acumulezi puncte bonus. Partenerul de viață s-ar putea să îți provoace ceva surprize astăzi și nu sunt neapărat plăcute. Ești invitat să folosești răbdarea și înțelepciunea. Sau împrumută de la alții.

RAC – Agitație în continuare. Începi să pregătești planurile pentru ce urmează să faci de sărbători și s-ar putea să omiți câteva detalii. Verifică de mai multe ori înainte să închizi capitolul.

LEU – Încearcă să nu exagerezi cu implicarea emoțională astăzi. În orice ai face. E posibil să nu reacționezi cum trebuie sau să nu reacționeze ceilalți cum trebuie. Eviți mai multe probleme astfel.

FECIOARĂ – În cuplu s-ar putea să fie ceva tensiune, unul dintre voi este ceva mai sensibil astăzi și este posibil să ajungeți la discuții cu tentă serioasă, din care nu are nimeni nimic de câștigat, de fapt. Dar și certurile au un rol, nu?

Citește continuarea pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close