Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 noiembrie. O zi bună pentru a rezolva probleme și situații grele, amânate de mult timp

Horoscop 7 noiembrie. O zi bună pentru a rezolva probleme și situații grele, amânate de mult timp

Horoscop 7 noiembrie. O zi bună pentru a rezolva probleme și situații grele, amânate de mult timp
07 Noi 2016   •   08:20

Ei bine, a început o nouă săptămână, pe acordurile unei Luni în excentricul Vărsător. Deci, vestea bună este că putem privi lucrurile mai original acum și s-ar putea să trăim mici momente de tipul “Evrika!”

În plus, Luna face și un sextil cu înțeleptul satului, Saturn, care acum ne dă putere de muncă și de concentrare în orice ne propunem, spune Dezideriu, consultant în astrologie.

Este o zi bună pentru a rezolva probleme și situații grele, amânate de mult timp. Suflecați mânecile și treceți la treabă, cu încredere!

Și acum hai să detaliem pe zodii:

BERBEC – O zi bună pentru a întări relațiile, pentru a face networking, pentru a îți consolida alianțele. Totuși, nu uita să mai petreci timp și cu tine, tu ești tot ce ai, până la urmă.

TAUR – Astăzi cauți aprobări de la cei din jur, vrei să te faci văzut, mai ales pentru calitățile tale superbe. Dacă reușești să îi convingi, felicitări! Dacă nu, mai caută niște calități!

GEMENI – Ai nevoie de libertate, dar câtă nevoie de libertate ai și cum o obții? De asemenea, pinguinii au genunchi? Sunt doar câteva din întrebările zilei pentru tine.

RAC – Cauți ceva mai multă intensitate și substanță în interacțiunile tale. De parcă viața nu era oricum intensă. Și substanțele alea ar trebui să fie legale, da?

Citește continuarea pe blog-ul lui Dezideriu

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop dezideriu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close