Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 8 martie. Berbecii au motive de reală fericire

HOROSCOP 8 martie. Berbecii au motive de reală fericire

HOROSCOP 8 martie. Berbecii au motive de reală fericire
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Mar 2019   •   15:49

HOROSCOP 8 martie - Berbec. Este o zi generoasă în roade minunate, de parcă orice interacţiune cu cei din jur se soldează cu o anumită răsplată. Dai de oameni care au ceva de oferit şi de împărtăşit, nu numai de primit de la tine, încât e o reală plăcere să vă oferiţi unii altora darurile pe care fiecare le deţine. Simţi că ziua se încheie cu un puternic sentiment de bogăţie, de prosperitate de parcă tot ce ai primit cu drag de la ceilalţi a construit o adevărată zestre personală pe care te vei putea baza de acum înainte. Ai primit veşti bune, informaţii folositoare, sfaturi benefice, stimulente pozitive, soluţii practice la ceea ce te preocupă şi când faci inventarul tuturor acestor daruri, ai motive de reală fericire, spunând: oo, câte am!

HOROSCOP 8 martie - Taur. Nu te crampona de fleacurile absolut normale din drumul oricărui om către succes, pentru că, după ce vei trece peste ele, vei spune că totul a fost extrem de uşor. Dacă stai şi te chinui cu fiecare mărunţiş ce se iveşte, pierzi timp preţios, energie folositoare şi poate şi oportunităţi excelente, ca atare treci peste aceste hopuri zâmbind, ca şi cum n-ar conta sau nici măcar n-ar exista. Da, se ştie că ai tendinţa de a vedea o piedică banală ca pe un dezastru, totuşi încearcă s-o ignori sau s-o tratezi ca pe ceva absolut normal.

HOROSCOP 8 martie - Gemeni. Ceva se schimbă în viaţa ta de zi cu zi, de parcă trebuie să accepţi o noutate apărută ca din senin, dar care sună foarte bine! O poţi numi chiar o mare bucurie, un motiv de fericire, o reuşită de proporţii, care adună la un loc toată familia. Poate fi vorba de evenimente din viaţa personală care te fac fericit, cum ar fi o viitoare căsătorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toată lumea vorbeşte cu patos. Transmite mai departe veştile bune care ajung la tine, ia legătura cu cei dragi de departe, pentru că eşti entuziasmat şi-ţi place să fii mesagerul unor evenimente atât de frumoase! Chiar dacă e cu totul altceva decât aveai în plan pentru astăzi, merită schimbarea de direcţie, pentru că sună minunat!

HOROSCOP 8 martie - Rac. Ceea ce clădeşti acum prinde contur din ce în ce mai bine, indiferent despre ce ar fi vorba: de o afacere pe care o gândeşti, de o casă pe care o ridici, de o relaţie pe care o legi… Abia aştepţi să ajungi mai repede la finalul mult visat. E un proiect care evoluează excelent, într-un ritm promiţător, cu paşi mari şi siguri spre scopul la care visezi. Mai participă şi alţii la acelaşi plan minunat şi dacă vă uniţi cu toţii forţele, progresele vor fi mai rapide şi mai vizibile. Nu te opri din elan, lasă-te condus de acest chef fantastic de reuşită, pentru că eşti pe drumul cel bun, indiferent cât va mai dura, dar tu ai convingerea din ce în ce mai bine fundamentată că totul va ieşi perfect! Da, continuă, eşti tot mai aproape de finish!

HOROSCOP 8 martie - Leu. Este ziua ta de succes, pentru că deţii toate resursele care te pot propulsa direct la ţelul tău cel mai mare. Găseşti oamenii care te pot ajuta, de la care ai multe de învăţat sau care te pot îndruma spre scopul cel mare. Primeşti veşti care te pun într-o lumină specială, încât nu ar fi de mirare să ţi se facă unele din cele mai promiţătoare oferte: de lansare, de afirmare, de preluare a unei funcţii de conducere.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Ziua Femeii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close