Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 8 noiembrie. O zi tensionată, în care comunicarea este la pământ. Ce trebuie să știe fiecare zodie

Horoscop 8 noiembrie. O zi tensionată, în care comunicarea este la pământ. Ce trebuie să știe fiecare zodie

Horoscop 8 noiembrie. O zi tensionată, în care comunicarea este la pământ. Ce trebuie să știe fiecare zodie
08 Noi 2016   •   08:35

Luna încă mai are de traversat finalul de Vărsător, dar energia zilei se referă la o jenă cu Mercur.

Practic, ce înseamnă asta? Înseamnă că s-ar putea să ne dăm singuri peste cap comunicarea, din motive emoționale.

S-ar putea să asistăm la tot soiul de neînțelegeri și tensiuni, care, de altfel, ar trebui evitate astăzi, pentru că exact de ele nu avem nevoie, susține consultantul în astrologie Dezideriu

Înainte de a ridica sabia (metaforic vorbind, evident), încercați să vă calmați și să vă măsurați cu atenție cuvintele.

Hai să vedem detaliat:

BERBEC – Sunt posibile tensiuni cu oameni mai mari decât tine, ar fi indicat să nu sari calul astăzi, dacă ți se reproșează ceva, acceptă critica și mergi mai departe.

TAUR – Da, probabil vrei să ieși în evidență, să ți se recunoască eforturile și rezultatele, dar nu trebuie să transformi povestea într-o dramă. Mai e și mâine o zi.

GEMENI – Mai ușor cu principiile pe scări… Munca e muncă și trebuie să te adaptezi la ce apare în viața ta. Știi cum e, socoteala de acasă și socoteala din piață…

RAC – Nu ești cel mai obiectiv om pe care îl cunoști astăzi. Ar fi indicat să încerci măcar să te detașezi de situațiile mai tensionate. Măcar încearcă.

LEU – Și tu ajungi să ceri de la tine niște treburi intense, poate prea grele momentan. Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să se întâmple!

FECIOARĂ – Faci ce faci și tot descoperi chichițe și problemuțe pe undeva pe la locul de muncă. Rezolvă-le cum știi tu mai bine, dar încearcă să o faci fin, fără să scoți ochii altora.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close