Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 aprilie. Luna Nouă dă peste cap planurile tuturor zodiilor

Horoscop 7 aprilie. Luna Nouă dă peste cap planurile tuturor zodiilor

Horoscop 7 aprilie. Luna Nouă dă peste cap planurile tuturor zodiilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Apr 2016   •   09:15

Berbec

Zi memorabila pentru tine, intrucat se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul tau zodiacal, oferindu-ti sanse minunate de schimbare pe toate planurile vietii. Rezerva-ti aceasta zi doar pentru tine si treburile tale personale. Revizuieste-ti felul in care relationezi cu ceilalti si felul in care te raportezi la evenimentele cotidiene. Distreaza-te, rasfata-te si colinda locurile preferate!

Taur

Sunt momente bune pentru relaxare, discretie si discutii tainuite cu cineva drag si de incredere. Pentru ca in Semnul zodiacal al Berbecului se construieste aspectul de Luna noua sunt posibile stari de spirit fluctuante, oboseala accentuata si chiar accentuarea unor probleme de sanatate. Evita activitatile solicitante, spatiile aglomerate, consultatiile si analizele medicale!

Gemeni

Sunt sanse sa reintalnesti prieteni vechi sau sa afli informatii deosebite privitoare la activitatea unora care, undeva, candva ti-au fost apropiati. In Semnul zodiacal al Berbecului se formeaza aspectul de Luna noua, deschizandu-ti culoare noi de relationare cu prieteni vechi si noi. Pe de alta parte iti vei reconfigura sistemul, valorile dupa care vei lega de acum incolo relatii noi.

Rac

Innoiri in zona socio-profesionala anunta contextul astral de astazi. In Semnul zodiacal al Berbecului se construieste aspectul de Luna noua, lucru care poate aduce rasturnari de situatie la serviciu sau in relatiile cu sefii, cu persoanale importante din cadrul unor institutii oficiale. Se vor reconfigura multe detalii la serviciu, astfel ca bine ar fi sa fii deschis si adaptabil.

Leu

Ai idei stralucitoare, vorbesti bine, iar ceilalti vor fi fascinati de sistemul valorilor morale si spirituale pe care le expui astazi. Esti sprijinit in acest sens de formarea aspectului de Luna noua in Semnul Zodiacal al Berbecului. Planificarea unor calatorii indepartate, a unor programe de instruire si documentare, a unor activitati culturale au sanse mari de materializare si succes.

Fecioara

Se deschid noi posibilitati de castig de la si prin altii, lucru marcat astazi de construirea aspectului de Luna noua in Semnul Berbecului. Pe langa preocuparile vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene si a facturilor, apar si intentii serioase privitoare la investitiile pe termen lung. Deocamdata gandeste-te pe indelete, dar sfatuieste-te si cu altii experimentati in finante.

Citește horoscopul integral pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close