Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 aprilie. Oportunități financiare la tot pasul pentru Raci. Ce se anunță pentru restul zodiilor

Horoscop 15 aprilie. Oportunități financiare la tot pasul pentru Raci. Ce se anunță pentru restul zodiilor

Horoscop 15 aprilie. Oportunități financiare la tot pasul pentru Raci. Ce se anunță pentru restul zodiilor
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Apr 2016   •   08:24

Berbec

După zile în șir, în care ai experimentat tot felul de emoții la extreme și ai avut sentimentul că pedalezi în gol, acum îți revine inima la loc și reușești să privești totul cu mai multă seninătate. Luna în Leu îți aduce bucuria și optimismul pierdute, îți amintește că ai puterea de a creă și, mai ales, îți amintește ce/să iubești.

Taur

Încă nu ți-e foarte clară direcția pe care să o îmbrățișezi inclusiv în plan amoros și creativ, însă ziua această are o energie care te poate revigora și îți poate schimbă percepția asupra lucrurilor. E o zi excelentă pentru a te retrage în mediul familial sau a acordă atenție în special confortului din cămin. Astfel îți revin poftă de viață și încrederea în ține.

Gemeni

Atenție la ideile, veștile, mesajele, inspirația primită astăzi. Luna în Leu activează zonă mentalului și comunicării, inspirându-te și aducându-ți idei originale, nonconformiste. Conversațiile cu prietenii sau cu o persoană nouă care intră în viață ta sunt mână cerească. Evită să te plângi despre ce nu merge și schimbă perspectivă, amintindu-ți de resursele tale creatoare.

Rac

Luna se află în Leu, activând zona banilor și a resurselor materiale. Poți avea parte de surprize frumoase în acest segment de viață, prin apariția unor oportunități neașteptate de câștig și deschiderea unor culoare benefice în carieră. Fii pregătit să faci alegeri nonconformiste, atipice, bazându-te pe inspirație și intuiție. Fără iluzii, exaltări și patimi, ci cu luciditatea care vine din cunoașterea de dincolo de minte și logică.

Leu

Te-ai cam perpelit, probabil, în ultima perioadă, ba din cauza unor frici, ba din cauza unor schimbări și surprize care ți-au tot dat peste cap programul. Acum e momentul să te repliezi, să-ți amintești de resursele interioare valoroase, de capacitatea de a creă mereu ceva nou. Luna stă azi în semnul tău solar și te ajută să te ridici deasupra plângerilor și judecăților, plimbându-te într-o lume a ideilor, posibilităților, dorințelor, creativității, încrederii. Ce vei crea nou, diferit?

Fecioară

Pe fondul agitației și a experiențelor copleșitoare din ultima vreme, ziua de astăzi conține o energie care, fără să știi cum, te ajută să te echilibrezi emoțional. Pot veni informații îmbucurătoare către tine, poți fi susținut din umbră sau pur și simplu perspectiva ta asupra prezentului devine mai luminoasă că urmare a schimbării unor convingeri și a abordării.

Citește horopscul integral pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close