Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 aprilie. Taurii nu pot avea încredere în oamenii de lângă ei

Horoscop 26 aprilie. Taurii nu pot avea încredere în oamenii de lângă ei

Horoscop 26 aprilie. Taurii nu pot avea încredere în oamenii de lângă ei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Apr 2016   •   08:07

Berbec

S-ar putea sa descoperi brusc si neasteptat ceva ce iti este ascuns de multa vreme.  In acelasi timp, astazi ai sansa de a de a patrunde instinctiv in esenta unor lucruri care pana acum pareau banale. Pe de alta parte, poate ca vrei sa evadezi intr-o lume de vis, intr-o lume perfecta, insa vei fi readus la realitate de modul in care cei din jur aleg sa isi expuna preocuparile.

Taur

Pe cat de mult iti doresti sa faci echipa cu cei cu care lucrezi, pe atat de complicat este sa ai incredere in aceste persoane, cel putin astazi. Nici mediul in care te afli nu iti este de ajutor, tu negasind sustinere in jurul tau. Insa, deocamdata, succesul tau depinde de cei din jur; de aici si sfatul de face tot ceea ce poti pentru a pastra armonia.

Gemeni

Desi te-a interesat prea mult parerea celor din jurul tau pana acum, astazi ai sansa de a observa de unul singur cum stau lucrurile si ce ai de facut pentru a evolua. Mai ales in ceea ce priveste munca propriu-zisa si cuantumul castigurilor aferente acesteia. Incearca sa te lasi condus de intuitie, lasand in urma ideile preconcepute si pe cele care par valoroase, dar care sunt dovada unui soi de extravaganta care nu te caracterizeaza.

Rac

Pe cat posibil, evita sa te auto-sabotezi, astazi. Mai ales ca pleci la drum cu mult entuziasm si dorinta de face lucruri marete, ceva ce altii nu au reusit pana acum sa intreprinda. Nu incerca sa impresionezi pe nimeni astazi, ci, mai degraba, ocupa-te de imaginea pe care o ai despre tine insuti. Si, pentru ca totul sa fie bine la sfarsitul zilei, nu lasa lucrurile pe care le-ai inceput neterminate.

Leu

A trece de niste limite impuse fie de bun simt, fie de cutume, reprezinta o extravaganta pe care astazi nu ti-o poti permite, mai ales daca miza este reprezentata de persoana pe care tu o iubesti cel mai mult pe aceasta lume. Ai putea face progrese din ce in ce mai mari, atunci cand renunti la asteptari.

Fecioară

Nevoia de control iti pune mintea la contributie, insa nu orice notiune despre care crezi ca este "potrivita" pentru contextul actual este si favorabila unui mod onorabil de rezolvare a problemelor. Cu toate acestea, analizezi situatiile dintr-o cu totul alta perspectiva decat pana acum, iar fortele superioare se pare ca iti sustin eforturile, fiindu-ti aproape si pazindu-ti interesele.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close