Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecărei zodii

HOROSCOP. Care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecărei zodii

HOROSCOP. Care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecărei zodii
Sursa foto: foto- Pexels
29 Apr 2019   •   21:25

HOROSCOP BERBEC. Fiind foarte încăpățânat și impulsiv, are tendința ca uneori să-i placă să se certe, să caute conflicte acolo nu e cazul. 

HOROSCOP TAUR. Nativii acestei zodii nu sunt mari fani ai schimbărilor pe niciun plan. Vor stabilitate și echilibru, iar atunci când se confruntă cu situații noi pot reacționa sau vorbi urât. 

HOROSCOP GEMENI. Sunt foarte glumeți și le place să-i facă pe ceilalți să se amuze. Partea proastă e că de multe ori fac glume pe seama celor din jur și au tendința să depășească limita, făcându-i pe ceilalți să se simtă prost. 

HOROSCOP RAC. Deși sunt destul de sociabili, se întâmplă ca uneori să se închidă în ei și să nu comunice fix atunci când e foarte important acest lucru. 

HOROSCOP LEU. Deosebit de orgolioși, ei cred că au mereu dreptate. Chiar și atunci când nu au dreptate și știu asta foarte bine, vor ca tot ca ei să fie. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Acești nativi vor să parcă altfel decât sunt ei cu adevărat. De multe ori nici nu-și dau seama cât de mult exagerează. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Obiceiul cel mai prost al acestor nativi este că sunt foarte indeciși atunci când e vorba să ia o decizie. 

HOROSCOP SCORPION. Atunci când au o zi proastă, sunt indiferenți, ca și cum nu le-ar păsa de nimeni și de nimic. Ba chiar au tendința să își verse nervii pe persoanele nepotrivite. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Se poate lăsa ușor influențat de cei din jur, fără a avea un punct de vedere categoric. 

HOROSCOP CAPRICORN. Au tendința să exagereze cu laudele adresate propriei persoane și asta îi poate face să pară foarte îngâmfați. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Sunt uneori persoane destul de comode și nu le place să muncească, începând să se vaite prea mult. 

HOROSCOP PEȘTI. Are obiceiul prost să analizeze mult și le vadă tuturor greșelile, dar nu pe ale lui. 

×
Subiecte în articol: taur berbec zodii obiceiuri Horoscop

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close