Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici: Zilele în care poţi da lovitura!

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici: Zilele în care poţi da lovitura!

Numerologul Mihai Voropchievici vine cu previziunile profesionale ale lunii februarie pentru toate zodiile. Iată zilele în care zodiile excelează!

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici: Zilele în care poţi da lovitura!
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2023   •   12:19

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Berbec

1, 10, 16, 17, 19 și 28 sunt zilele  excelente pe plan profesional. La bani, veți trăi ca și cum ați fi bogați. Cariera e bine aspectată, iar asta se va vedea în câștigurile financiare. Pentru mulți Berbeci, succesul se va menține pentru o perioadă bună de timp. Sfatul e să fiți un pic mai indulgenți cu cei cu care lucrați. 

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Taur

7, 8, 16, 17, 18, 19, 24 și 25. Aceste zile sunt coroborate undeva și cu zilele bune pentru bani. Lucrurile decurg bine, poate chiar mai bine decât vă așteptați.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile cu ghinion în 2023: "Karmic, primesc ce le oferă Divinitatea"

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Gemeni

 3, 13, 20 și 21. Cariera va fi în prim-plan, dar e prezent, undeva, și idealismul. Nu vă axați doar pe muncă. Mai trebuie să ieșiți și la o distracție, la un spectacol. Demonstrați-vă capacitatea, talentele în muncă. Veți putea să vă implicați în acțiuni caritabile. Știți să dați de pomană, dar știți să și primiți de pomană.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Rac

Zile excelente: 1, 9, 10, 18, 19, 22, 23, 27 și 28. Cariera e prioritară, dar și pe tot parcursul anului. Vor avea loc schimbări importante. Sunteți bine aspectați socio-profesional. Apar oportunități pe care până acum nu le vedeați. Poate veni o ofertă de la o firmă concurentă. Sunt diferite ocazii care vă ajută să vă dezvoltați, să evoluați profesional.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Leu

Date favorabile: 2, 3, 12, 13, 22, 24 și 25 februarie. La locul de muncă pot apărea schimbări în ierarhia firmei. Vine un alt șef sau un alt director sau chiar firma se vinde, o cumpără un alt patron. Veți avea parte de frământări și de ambiguități. Vă place să trăiți pe lângă șefi, să fiți șefi mai mici. Nu vă faceți probleme, că sunteți adaptabili. Știți să vă pliați și pe schimbări mai puțin benefice.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Fecioară

Zile cu noroc în carieră: 1, 8, 11, 18, 19, 27 și 28. Planul carierei e foarte activ la voi. Faceți tot ce puteți, dar mai importantă acum e familia și bunăstarea voastră emoțională. Căutați să rezolvați problemele trecutului cu calm, fără să vă speriați.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Balanţă

1, 2, 3, 8, 9, 10, 11 și 20. Lăsați visele deoparte și faceți să prindă contur. Aveți curajul să puneți în aplicare ce vizualizați. Voi știți unde vreți să ajungeți. Imaginați-vă un pom plin cu bani. Acolo veți avea muncă bună și vor veni și câștigurile substanțiale. Odihniți-vă un pic mai mult. Puteți să lucrați o perioadă de timp în salturi și rezultatele vor fi mai spontane. Încercați să nu fiți impetuoși dacă la locul de muncă apar tensiuni.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Scorpion

1, 3, 9, 17, 20, 26. Trebuie să aveți încredere că în luna februarie banii vor veni. Resursele financiare provin și din activitatea profesională, de data aceasta, nu doar din noroc.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Săgetător

7, 8, 11, 18, 19, 27 și 28. Trebuie să acționați în afara tiparelor obișnuite și asta vă place. Aveți oportunități în carieră. Vin ofertele în viața voastră, pur și simplu, fără să faceți ceva special.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Capricorn

2, 3, 9, 10, 11, 13 și 22. Ocazii favorabile în carieră vor veni în perioade de câte două-trei zile, apoi va fi câte o pauză. Străluciți și aveți stil, iar asta înseamnă o imagine perfectă pentru cei care vă ofertează.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Vărsător

 8, 12, 13, 17 și 25. Spiritualitatea e prioritatea voastră și asta durează cam de vreo 20 de ani încoace. Vor avea loc schimbări în plan profesional. Le puteți accepta cu brio dacă succesele voastre au stat ascunse. Va trebui să le scoateți la vedere, să puneți pe tapet toate talentele, ca să le poată admira toată lumea. Cariera trebuie să însemne ceva pentru voi. Dacă ați devenit avocat sau inginer, ar fi bine să o fi făcut din pasiune, nu pentru că v-au obligat părinții. Dacă ați mers la muncă în silă, nu veți avea parte de beneficii.

Horoscopul carierei pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici - Peşti

4, 5, 14, 15, 22 și 23. Aveți o bună etică a muncii. Faceți progrese în carieră. Apar oportunități numai dacă vă faceți datoria la locul de muncă. Relațiile sociale pe care le puteți obține vă vor ajuta mai mult. Pot apărea niște prietenii. Acestea vă pot conduce la niște câștiguri., potrivit Fanatik.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close