Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22-28 aprilie 2019. Taurii au tendința să se ascundă de lume, Leii se pun pe studiat înainte de Paște

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22-28 aprilie 2019. Taurii au tendința să se ascundă de lume, Leii se pun pe studiat înainte de Paște

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna 22-28 aprilie 2019. Taurii au tendința să se ascundă de lume, Leii se pun pe studiat înainte de Paște
19 Apr 2019   •   12:06

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Cassandra vă prezintă previziunile zodiilor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP BERBEC Este randul dumneavoastra sa straluciti. Soarele va stimuleaza energia si va ofera sansa sa va reincarcati bateriile pentru tot restul anului. Va mai trebuie insa putin mai multa rabdare si sa fiti atenti la ce si cum vorbiti.

HOROSCOP TAUR: Aveti o tendinta de a va ascunde de lume pentru a fi singuri, doar dumneavoastra cu propriile ganduri. Va veti face multe planuri si va stabiliti noi prioritati si cateva obiective pe care le doriti realizate.

HOROSCOP GEMENI In aceste zile sunteti intr-o efervescenta interactiune cu prietenii. Exista posibilitatea sa va puna „presedinte” de gasca. Este si un moment prielnic pentru a va impartasi sperantele si visele cu altii, mai ales daca vreti sa fiti sprijiniti.

HOROSCOP RAC Faceti tot ce puteti pentru a va indeplini obiectivele. Daca intrebati, s-ar putea ca usile sa se deschida pentru dumneavoastra. Intre timp, veti face fata razboiului intre cerintele casei si ale carierei.

HOROSCOP LEU Vreti sa va largiti orizonturile prin studii, experiente noi si nefamiliare. Veti intalni oameni din medii diferite si gasiti niste raspunsuri la intrebari pe care vi le puneti de ceva vreme. In weekend aveti chef sa explorati propriul oras.

Mai multe, pe Jurnalul.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close