Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 22 - 28 iulie 2019. Gemenii fac multe cumpărături compulsive, e momentul să vă rezolvați problemele financiare

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 22 - 28 iulie 2019. Gemenii fac multe cumpărături compulsive, e momentul să vă rezolvați problemele financiare

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 22 - 28 iulie 2019. Gemenii fac multe cumpărături compulsive, e momentul să vă rezolvați problemele financiare
23 Iul 2019   •   12:54

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru toată săptămâna 22 - 28 iulie 2019. 

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP S-ar putea să apară întârzieri de comunicare neașteptate și de aici dificultăți în relațiile cu ceilalți, în special cu frații și colegii. Există totuși o tendință de a te agita legat de probleme nesemnificative. Poate fi o perioadă ocupată cu vecinii, colegii de muncă, foștii colegi de clasă, frații și treburile comunității. Oricare ar fi forma de interacțiune, comunicarea va fi crucială.

HOROSCOP Dorința de a te lăuda te poate provoca să faci achiziții care nu merită. Această dorință s-ar putea datora problemelor emoționale. Vei beneficia însă de reținere chiar dacă ceea ce intenționezi să cumperi pare a fi cel mai de dorit lucru de pe pământ. Mai târziu, peste săptămână, s-ar putea să te întrebi  de ce îți doreai cu cerbicie acel lucru. Dacă ai îndoieli, vis-a-vis de cum ar reacționat, obține un feedback de la cineva în care ai încredere.

HOROSCOP Oare merită într-atât încât să cumperi pe credit? Ai putea beneficia de reducere și de eficientizarea cheltuielilor. Este posibil să nu îți aducă aceeași satisfacție ca și cumpărăturile, dar vei fi foarte mulțumit odată ce vei vedea că economiile tale cresc.

HOROSCOP În plus, Mercur retrograd este în Casa a 2-a, a banilor proveniți din muncă proprie și aceasta poate fi o oportunitate de a-ți analiza bugetul și de a rezolva problemele financiare. Discuțiile despre finanțe ar putea avea loc în weekend și ar putea fi o ușurare dacă acestea ar duce la schimbarea mult dorită.

HOROSCOP relații

Acordă o atenție specială unei persoane apropiate ție. A fi un bun ascultător acum ar putea forța o relație importantă. Multitaskingul poate fi, de asemenea, inevitabil în aceste zile, dar ai grijă să nu te vinzi prea ieftin. Nu fii obsedat de lucrurile mărunte. În schimb, concentrează-te pe oameni, pe relații, pe sarcini demne de remarcat. Te simți încrezător și plin de idei bune. Bucură-te de pasiune și fantezii.

Un trigon emoțional între Venus și Neptun te obligă prin starea de spirit care o ai să exprimi cum te simți cu adevărat. Dacă îți este frică să spui prea multe deodată, cere sfatul cuiva apropiat. 

HOROSCOPConjuncția Soare-Venus -Mercur din Racul introvertit în timpul weekend-ului, are un efect liniștitor asupra vieții tale sentimentale. S-ar putea să nu întâlnești pe nimeni nou în timp ce stai mai mult pe lângă casă, iar să rămâi în zona de confort merită efortul.

HOROSCOP profesional

Indecizia este cel mai mare dușman în această săptămână. Tendința este ai atât demulte idei încât să le uiți exact de ceea ce este instrumentul cel mai valoros – intuiția ta. Oprește-te îndată ce simți că lucrurile scapă de sub control.

HOROSCOP Fii sensibil la stările altora. Cineva pe care îl vezi zilnic ar putea avea o problemă, dar nu vorbește despre asta. Înarmează-te cu răbdare și stați de vorbă. Este momentul potrivit pentru a-ți prezenta planurile clienților sau superiorilor și pentru a câștiga sprijinul acestora. Încearcă să nu faci niciun fel de muncă suplimentară, acum este momentul să analizezi ceea ce ai început deja. Acceptă orice încetinire sau necesitate de a repara lucrurile, în special, ceea ceține de documente. 

HOROSCOP financiar

Fii gata să oferi ajutor în caz de conflicte. Cheltuielile pentru o achiziție practică sau pentru reparații la domiciliu ar putea fi inevitabile acum. Cântărește cu atenție situația și fă ceea ce trebuie făcut. Este timpul să dai înapoi celor care ți-au dat la fel de mult în trecut.

Mai multe, pe Huff.ro.

 

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close