Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Capricornii se întâlnesc cu cineva din trecut, e momentul pentru progrese

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Capricornii se întâlnesc cu cineva din trecut, e momentul pentru progrese

HOROSCOP, cu Minerva pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019. Capricornii se întâlnesc cu cineva din trecut, e momentul pentru progrese
25 Mai 2019   •   15:54

HOROSCOP. Celebrul astrolog Minerva a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie 2019 pentru zodia Capricorn.

HOROSCOP CAPRICORN. Ești exigent cu aspectul tău săptămâa aceasta așa că asigură-te că eforturile tale nu vor trece neobservate. Ar fi de asemenea înțelept daă te-ai înscrie și tu la un curs de specializare sau  la o sesiune de instruire pentru a-ți aprofunda abilitățile. Acest lucru te-ar face să fi cu un pas înaintea altora în competiția profesională. Evită bârfa, mai ales cu cei în care nu ai încredere sau care știi că ducvorba de colo colo.

HOROSCOP Acum ai de rezolvat unele detalii ciudate ale existenței tale zilnice. Ești înclinat să faci liste cu ce ai de făcut, să plătești facturi restante și să eviți să te supraîncarci. Detaliile de la locul de muncă sunt imperative acum. Te gândești să faci un control medical de rutină. Responsabilitățile profesionale sunt atuul tău. Nu te stresa însă sau nu te supraexprima.

HOROSCOP Săptămânile viitoare ar putea fi ocupate pe măsură ce accentul se va pune pe sectorul muncii și a stilului de viață. Soarele și Mercur sunt în Gemeni, în Casa munciiși sugerează că te vei bucura de idei și oportunitățile ivite.

HOROSCOP În sfârșit, poate fi necesar să te limitezi la unul sau două obiective sau idei, astfel încât să le poți acorda toată atenția. Cu toate acestea, asta nu te va împiedica să citești, să fi online și, în general, să te bucuri de lucruri noi oriunde te-ai afla.

HOROSCOP Și o notă romantică, ai putea să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai văzut de ceva timp. Aceasta ar putea fi o fostă sau o persoană pe care ai admirat-o odată. Întâlnirea îți poate oferi o perspectivă cu totul nouă asupra acestei persoane, care este nu are obligații.

HOROSCOP Problemele din familia ta sau din cercul social te-ar putea trage înapoi, dar știi foarte bine că aceste obstacole sunt temporare. Orienteză-te spre familie dacă ai nevoie de sfaturi și de ajutor, în special un unchi care are ce să te învețe.

Mai multe, pe Huff.ro.

 

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Minerva zodiac
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close