Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. De câte ore de somn au nevoie zodiile

HOROSCOP. De câte ore de somn au nevoie zodiile

HOROSCOP. De câte ore de somn au nevoie zodiile
08 Ian 2019   •   12:56

Orele de somn de care avem nevoie pot fi stabilite după numeroase criterii, iar zodia pe care o avem poate fi unul dintre ele. Fie că este vorba de o zi întreagă sau doar de un “somn de frumuseșe”, află din următorul articol de câte ore de somn au nevoie zodiile!

  • Berbec (21 martie – 20 aprilie) 

Nativilor din zodia Berbec nu le place să piardă timpul în decursul zilei și vor să își ducă la îndeplinire toate sarcinile pe care le au în program. Noaptea este momentul în care tot ceea ce își doresc este să se relaxeze. Pentru asta, au nevoie de 6-8 ore de somn.

  • Taur (21 aprilie – 20 mai) 

Nativii din zodia Taur se numără printre cele mai active zodii. Când în sfârșit au terminat ceea ce aveau de făcut, ei au nevoie de încă o zi întreagă de somn pentru a se reface. Nimeni nu le poate perturba somnul în acele momente.

  • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Dubla personalitate a nativilor din zodia Gemeni poate fi demonstrate și prin orele de somn de care aceștia au nevoie. Sunt zile în care munca din timpul zilei îi epuizează și au nevoie chiar și de 12 ore de somn pentru a se simți odihniți și, de asemenea, sunt zile în care se simt plini de energie și nu mai reușesc să adoarmă.

Citeste mai mult pe YVE.ro

×
Subiecte în articol: somn Horoscop
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close