Antena 3 CNN Horoscop Horoscop pentru finalul anului 2022, cu Cristina Demetrescu. Berbecii sunt cei mai norocoşi, veşti bune pentru Raci

Horoscop pentru finalul anului 2022, cu Cristina Demetrescu. Berbecii sunt cei mai norocoşi, veşti bune pentru Raci

Finalul de an 2022 se anunţă a fi unul bun pentru majoritatea zodiilor, astfel că Berbecii încheie anul optimişti, Racii au o perioadă foarte bună din punct de vedere relațional, iar la Balanţe apar cereri în căsătorie.

Horoscop pentru finalul anului 2022, cu Cristina Demetrescu. Berbecii sunt cei mai norocoşi, veşti bune pentru Raci
Sursa foto: astr-id.ro/pixabay.com
de Georgiana Adam    |    13 Dec 2022   •   11:07

"Finalul de an va fi mai blând cu toate zodiile, lucrurile se mai îmblânzesc, cu excepția faptului că tocmai de Revelion o să avem un Mercur retrograd. 

Mercur retrograd îți dă ceasul biologic peste cap, îți dă tot programul peste cap. Cea mai mare problemă este cu drumurile. 

Avem și o Lună Noua în zodia Capricornului, multe planete acolo, lucrurile se mai așează, dialogurile sunt mai serioase, mai mature, a fost o perioadă foarte tensionată și încă este.

Citeşte şiHoroscop 2023, cu Cristina Demetrescu: "Anul viitor e ca un prinţ pe cal alb. Oamenii trebuie să comunice bine cu Divinul"

Este o perioadă cu emoții foarte puternice și oamenii au acționat foarte mult emoțional datorită poziției Lună Neagră în Rac – Pluton în Capricorn și poate că au unele regrete față de această perioadă, dar lucrurile intră cumva în normal, emoțiile se mai domolesc, promisiunile sunt mai serioase, Venus este și el în Capricorn. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Iubirile sunt mai cu pretenţii, ştacheta e mai ridicată, nu ne mai place orice, nu mai ţine cu vrăjeala. O să avem acest aspect pozitiv până în mai 2023 şi e foarte bun pentru proiecte mai îndrăzneţe, pentru tot ceea ce este nou, chiar şi o relaţie nouă, o cerere în căsătorie. Singurul care mănâncă gogoşi în această perioadă este Marte retrograd", a spus Cristina Dumitrescu, luni, la Pro TV.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Berbec

Berbecul este primul care beneficiază de Jupiter. Ei ar trebui să profite și să își facă curaj, să devină independent, să își facă tot felul de planuri. Este cea mai norocoasă zodie. Ei sunt cei care profită foarte mult de pe urma acestui lucru. Luna Nouă și Venus le aduce câteva proiecte noi profesionale, fie că vin din partea unor șefi sau sunt inițiativele lor. Ei termină anul foarte bine și optimist.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Taur

Taurul se mai odihnește, se mai liniștește, își închide anumite socoteli, poate se împacă cu cineva. Dar ideea de a-și închide anumite procese care au fost mai enervante, mai stresante, apucă să doarmă, să se odihnească, atunci când e pe energie, reușește să își facă niște planuri pe viitor, planuri pe termen lung. Cei care vor să învețe, cei care vor să călătorească, cei care pur și simplu se gândesc ce fac cu viața lor de aici mai departe.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Gemeni 

O să le sune telefoanele de aici înainte, sunt căutați, prietenii vor să îi aibă în preajma lor. De obicei, Geamănul în perioada aceasta nu este în forma cea mai bună. Când plantele trec prin Capricorn este de obicei mai obosit, mai deprimat, când alții se distrează, Geamănul muncește. Sunt Gemeni care trag de niște proiecte pentru că trebuie să le intre niște bani.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Rac

O perioadă foarte bună din punct de vedere relațional, conjugal. Și cei care sunt singuri s-ar putea să aibă parte de câteva vorbe bune. Pentru cei care sunt căsătoriți, după perioada aceasta cu Luna Neagră în Rac, care a fost foarte tulbure și foarte intensă emoțional, lucrurile se mai liniștesc, se mai calmează. Racii care nu prea își vizitează părinții sau care stau în alte orașe au mai multă disponibilitate pentru familie și nu în ultimul rând proiecte frumoase profesional.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Leu 

Leii ar putea să își facă planuri pentru o vacanță. Jupiter deschide perspectiva unor călătorii mai interesante, mai importante. Orice om la un moment dat poate visează la ceva și atunci pentru următoarele luni să își facă planuri în sensul acesta. Chiar dacă vorbim de sărbători, să profite de Luna Nouă și de Venus pe Casa Sănătății și să încerce să își facă câteva controale, vizite pentru că s-ar putea să le prindă bine.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Zodia Fecioară 

Fecioarele au noroc și la bani, și în dragoste. Ele doboară un mit: nu prea se întâmplă combinația noroc și la bani, și la dragoste. Singurii cârcotași din viața lor ar putea sa fie unii prieteni, de aceea nu trebuie să împărtășească tot ce simt, nu toată lumea înțelege. 

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Balanță 

Pentru Balanțe apar cereri în căsătorie, perspectiva unei relații interesante care să conducă la o căsătorie, dar sunt și Balanțe a căror relație de căsătorie mai e consemnată doar într-un act și acelea cumva ar trebui să își facă timp să își rezolve aceste probleme. O casă s-ar putea să le facă cu ochiul Balanțelor, să le placă, să le inspire. E vorba despre cei care au bani de investit.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Scorpion 

Scorpionii dau interviuri, au posibilitatea de a se angaja în locuri noi, dar au și proiectele lor individuale, personale, scriu. Lucrează cumva la anumite proiecte noi, la un concept nou. Stau bine și în plan medical, dar pentru ei este o perioadă în care trebuie să se promoveze pe ei mai mult.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Săgetător 

Săgetătorii intră într-o etapă bună, frumoasă, nouă, legată de dragoste, de iubire. Cei care își doresc copii acum reușesc. Unii s-ar putea să se pregătească pentru nepoți. E o perioadă de economii pentru Săgetători, mai pun niște bănuți deoparte sau cel puțin simt că bugetul lor este mai stabil în această perioadă. Ceea ce de obicei nu se întâmplă pentru că ei cheltuie în funcție de stare. 

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Capricorn 

Capricornii au proiecte noi legate de casă, e o perioadă bună în care pot să și cumpere, să și investească, să și primească de la părinţi sau cadouri, moşteniri. Tot ce ține de zona imobiliară e foarte bună pentru Capricorni, dar ei ar putea să fie vedetele aceste perioade pentru că avem Lună Nouă pe data de 23 decembrie în Capricorn, îl avem pe Venus acolo. Arată mai bine, se îmbracă mai bine, se exprimă mai bine, au și ei perioada lor bună din an, sunt apreciaţi şi se bucură de lucrul acesta.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Vărsător

La Vărsători, ar putea să se înfiripe o dragoste nouă, deși sunt într-o perioadă mai introvertită din viața lor, nu simt nevoia să comunice lucrul acesta cu oricine și sunt în faza de a lua o hotărâre pentru că acolo apar și două piste. Sunt puțin mai înclinați către scris, către comunicare, cei mai creativi să își încerce norocul. 

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Pești 

Peștii termină anul pe plus financiar vorbind. Cei care nu sunt mulțumiți s-ar putea să aibă perspective noi din punct de vedere financiar. Sunt zodii talentate. Au invitați, prieteni sau petrec ultima parte a acestui an în grupuri mari de oameni.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close