Antena 3 CNN Horoscop Horoscop financiar decembrie 2016. Luna decembrie, extrem de tensionată, dar unele zodii sunt favorizate

Horoscop financiar decembrie 2016. Luna decembrie, extrem de tensionată, dar unele zodii sunt favorizate

Horoscop financiar decembrie 2016. Luna decembrie, extrem de tensionată, dar unele zodii sunt favorizate
03 Dec 2016   •   11:27

Consultantul în astrologie Dezideriu a vorbit, în ediția de sâmbătă a emisiunii Income, realizată de Adrian Măniuțiu, la Antena 3, despre ce se întâmplă în luna decembrie, la nivel general, dar și care sunt tendințele astrale în plan financiar și în planul carierei, pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC - Multe oportunități la nivel de carieră și imagine, dar acestea trebuie calculate atent. Nu toate ideile bune în teorie sunt bune și în practică. Sfaturile celor din jur s-ar putea să fie mai bune decât propria judecată.

TAUR - O lună foarte bună pentru a face un pas înainte în carieră. Poate vorbim despre o promovare, poate vorbim despre o mărire de salariu, oricum ar fi, luna decembrie ar trebui să însemne o creștere substanțială.

GEMENI - Luna decembrie ar trebui să fie rezervată pentru calcule și concluzii, mai puțin pentru investiții. După cum am spus deja, Mercur, planeta guvernatoare a Gemenilor, nu face viața ușoară, dar  poate veni cu niște idei foarte bune pentru viitor.

RAC - Este momentul tău să strălucești, cel puțin la nivel de carieră lucrurile merg excelent. Toată munca depusă în ultimele luni acum dă roade. În plus, se pare că este o lună activă din punct de vedere financiar și s-ar putea să fie vorba și de o investiție majoră. 

LEU - Succesul în luna decembrie ține doar de capacitatea ta de a lucra cu ceilalți. Cel puțin la nivel de carieră, este indicat să joci în echipă. Finanțele nu strălucesc, deci ar fi indicat să nu te arunci la cheltuieli inutile.

FECIOARĂ - Înainte de orice, trebuie spus că luna decembrie este foarte agitată. Dacă unii se pregătesc de vacanță, tu încă mai ai multă treabă. Nu e nimic complicat, dar e un volum mare. Totuși, nu te deranjează, pentru că îți și place ce faci acum. 

BALANȚĂ - Luna decembrie este foarte bună dacă vrei să îți construiești sau să întărești imaginea. Ai toate resursele necesare pentru a te poziționa mai bine în fața superiorilor, ești creativ, comunici bine și ai mult umor.

SCORPION - Capitolul financiar pare că se relaxează în luna decembrie și faci tot soiul de calcule și achiziții. Totuși, este nevoie de ceva mai multă prudență în negocieri și investiții, resursele sunt limitate.

SĂGETĂTOR - Luna decembrie ar trebui să fie pentru calcule și rapoarte și nu pentru achiziții. Atenție, nu este o perioadă foarte bună pentru decizii legate de carieră. Acestea ar trebui amânate până la începutul anului 2017.

CAPRICORN - Este o lună agitată, cu foarte multe drumuri de făcut, oameni de cunoscut și discuții de purtat. Unele dintre ele s-ar putea concretiza în proiecte mici, din care să mai câștigi niște bani. Oricum, nevoile tale sunt mari în luna decembrie, deci ar fi indicat să fii prudent.

VĂRSĂTOR - Ar putea fi o lună destul de bună, din punct de vedere financiar, dar trebuie să îți găsești proiecte din care să rotunjești veniturile. Oricum, ai mai multe de câștigat dacă joci în echipă și renunți la dorința de a fi pe cont propriu.

PEȘTI - O lună foarte bună pentru carieră. Este foarte mult de muncă, dar există și noroc în toată ecuația și, la final, s-ar putea să descoperi că ești într-un rol important. Nu stai foarte bine la capitolul financiar, dar te descurci.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close