Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 7 iulie. Fecioarele ar trebui să se ocupe de sufletul lor. Ce pericole apar

Horoscop 7 iulie. Fecioarele ar trebui să se ocupe de sufletul lor. Ce pericole apar

Horoscop 7 iulie. Fecioarele ar trebui să se ocupe de sufletul lor. Ce pericole apar
07 Iul 2016   •   08:44

BERBEC

Veselia si cheful de aventuri de care dai dovada te vor face remarcat in anturaj, inca din primele ore ale zilei. Vrei sa te si indragostesti, insa nu prea esti hotarat. Sunt senzatii pasagere, astfel ca nu se poate pune baza pe ele. Atentie ca prietenii nu privesc cu ochi buni efervescenta ta. Indicat este sa te bucuri de tot ce este in jurul tau si sa îi lași pe ceilalți cu toanele lor.

TAUR

O zi potrivită de a te ocupa de familie si treburile gospodaresti. O curatenie generala, o reamenajare de decor sau planuri pentru o locuinta noua ar fi binevenite. Pe de alta parte sunt posibile intalniri si dialoguri cu membrii familiei in legatura cu patrimoniul sau, functie de caz, situatia unor rude. Nostalgia copilariei te însoțește întreaga zi, conferindu-ți un farmec aparte.

GEMENI

Se conturează drumuri pe distanțe scurte. Scopurile pot fi diverse, insa se pare ca predomina cele in interes personal. Poti afla informatii legate de o ruda sau un prieten apropiat ce au probleme. Ai fi tentat sa dai o mana de ajutor, dar recomandabil este sa analizezi cu prudenta si discernamant totul. Concentrează-te doar pe treburile tale ce nu suportă amânare.

RAC

O zi excelentă de a te ocupa de cheltuielile zilnice. Se pare ca este nevoie sa iti reorganizezi bugetul, intrucat banii castigati din munca proprie nu prea sunt de ajuns. Pe de alta parte, recomandabil este sa te gandesti la o discutie cu seful in legatura cu activitatile desfasurate de tine la serviciu si plata acestora. Spre seară, desprinde-te de cotidian și visează cu ochii deschiși.

LEU

Principalele evenimente de astazi sunt legate de relațiile cu ceilalți și acțiunile comune ce aceștia. Este o zi buna pentru a pune la punct chestiunile care te nemultumesc vizavi de partenerul de viata sau de afaceri. Ai forta si stralucire, putandu-te descurca fara probleme. Totusi, asculta-i si pe ceilalti pentru ca sunt anumite detalii importante pe care nu le poti observa.

FECIOARĂ

Ar trebui sa te ocupi doar de sufletul tau. Sunt multe aspecte ale vietii tale care trebuie deslusite, insa acest lucru il poti face numai retragandu-te din forfota cotidiana. Indicat este sa te ocupi doar de activitatile usoare. Sanatatea este destul de incercata, mai ales pe segmentele abdomen si picioare. Prietenii apropiati roiesc in jurul tau, insa tu nu ai chef de ei. Fii cât mai discret!

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus, pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close