Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 9 iunie. Răsturnări de situație toată ziua pentru Gemeni. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 9 iunie. Răsturnări de situație toată ziua pentru Gemeni. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 9 iunie. Răsturnări de situație toată ziua pentru Gemeni. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Iun 2016   •   08:20

Berbec

Cheful de distracții și aventuri este accentuat. Veselia de care dai dovadă va fi privită cu scepticism de către cei din jur, însă tu o vei ține tot pe a ta. Si bine faci. Te gandesti la aventuri amoroase, însă totul rămâne la stadiul de gând. Pe de alta parte, copiii sunt un alt subiect fascinant al zilei. Dupa atâta efervescență, după-amiază ocupă-te și de treburile casnice.

Taur

Preocuparile principale ale zilei sunt legate de casă, patrimoniu și relatii cu membrii familiei. Îți poți face planuri pentru reamenajari interioare sau pentru o locuință nouă. Pe de alta parte este un moment bun pentru o curatenie generală. Dupa-amiază organizează o întâlnire cu cei dragi. Se pot ivi momente agreabile, liniștite în care anumite neintelegeri vechi se pot lămuri. 

Gemeni

Astele ți-au rezervat multe drumuri scurte. Ai de rezolvat anumite chestiuni, in locatii diferite. Planurile legate de instruirea personală sau profesională pot suferi modificări. Răsturnarile de situatie sunt frecvente intreaga zi, dar vei reusi sa realizezi ce ți-ai propus. Intlanirile și dialogurile cu prietenii apropiați se vor dovedi interesante, iar factorul emoțional va domina.

Rac

Elanul pe care îl ai astăzi în abordarea chestiunilor financiare este salutar. Sunt posibile cadouri si recompense de care chiar ai nevoie. Este vorba despre lucruri mărunte, dar tocmai ele alcătuiesc farmecul vieții. Pot interveni modificări în legătură cu banii sau bunurile materiale proprii. Dupa vânzoleala zilei, acorda-ți spre seară momente de relaxare și introspecție.

Leu

O zi minunată pentru că debordezi de energie si poti pune la treaba întregul Zodiac cu forța pe care o ai. Vei reuși să duci la bun sfârșit tot ce iti propui. Este un moment deosebit pentru a te preocupa de tine. Trasează planuri noi și gândește-te să antrenezi în ele pe oamenii dragi și de încredere din preajma ta. Nici nu bănuiești câte lucruri frumoase și utle poți realiza!

Fecioară

Dorința de retragere din forfota vieții predomină întreaga zi. Ascultă-ți sufletul și acordă-i momentele necesare. Este o zi potrivita unei autoevaluari, putând să descoperi lucruri interesante ce stau ascunse de mult în ungherele inimii. La locul de muncă sunt doar activități de rutină. Se pot contura aspecte neplacute în această zona, dar sunt pasagere Ai încredere în instinctele tale.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close