Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 februarie. Luna Plină aduce schimbări majore pentru fiecare zodie

Horoscop 22 februarie. Luna Plină aduce schimbări majore pentru fiecare zodie

Horoscop 22 februarie. Luna Plină aduce schimbări majore pentru fiecare zodie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Feb 2016   •   08:59
Berbec

Ziua este tensionata, mai ales la locul de munca. Se construieste aspectul de Luna plina in Semnul Fecioarei, astfel ca bat clopotele schimbarii in plan profesional. Se incheie o activitate profesionala, o etapa importanta, iar raporturile tale cu munca si implicatiile ei vor fi cu totul altele de acum incolo. Este momentul sa decizi ce faci mai departe in campul muncii. Gandeste-te la o noua ocupatie!

Taur

Relatiile sentimentale intra intr-un proces de reconfigurare, declansat de aspectul de Luna plina in Semnul Fecioarei ce se va forma spre seara. O relatie amoroasa veche, fie isi modifica termenii si conditiile de desfasurare, fie se incheie definitiv. Se recomanda prudenta si discernamant, pentru ca subiectivismul in aprecieri este la cote periculoase. Si relatia cu copiii se va schimba spre binele tuturor.

Gemeni

Se intrezaresc schimbari importante in segmentul familial, cu efecte pe termen lung. In Semnul Fecioarei se va forma spre seara aspectul de Luna plina, impulsionandu-te sa-ti revizuiesti pe de o parte atitudinea fata de membrii familiei si rude, iar pe de alta parte, casa va deveni de acum incolo, centrul universului pentru tine. Fii alaturi de cei dragi, implica-te serios in treburile casnice si bucura-te de toate!

Rac

Este momentul sa inchei unele relatii cu persoanele din anturajul apropiat. In Semnul Fecioarei se formeaza aspectul de Luna plina, oferindu-ti sanse sa intelegi cine iti este cu adevarat prieten si cine doar profita de pe urma ta. Mentalul este tensionat, astfel ca sunt sanse sa obosesti sau sa gafezi serios daca te afunzi in activitati intelectuale si discutii ample. Calatoreste cu prudenta si evita promisiunile!

Leu

Veniturile tale pot creste astazi in mod surprinzator, ajutate fiind de formarea aspectului de Luna plina in Semnul Fecioarei. Reorganizarea bugetului de venituri-cheltuieli si discutiile cu specialisti in investitii financiare au sanse bune. Din colaborari sau dinspre partenerul de viata iti vor veni informatii pretioase legate de bani si favoruri. Evita cheltuielile extravagante si hazardarea in planuri iluzorii!

Fecioara

Foarte importanta este aceasta zi, pentru ca tocmai in Semnul tau zodiacal se construieste aspectul de Luna plina. Debaraseaza-te de idei, tabuuri, planuri si relatii care te tin in loc sau care-ti consuma prea mult resursele materiale si energia vitala. Rasfata-te cu o plimbare in aer liber sau cu o sedinta la un salon de intretinere corporala. Spre seara iti vor veni in minte revelatii despre cum sa atingi succesul.

Citește întreg horoscopul


×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close