Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Lună Plină în Pești, 31 august 2023. "Superluna Albastră" aduce lumină, adevăr, înțelegere și ne arată drumul bun

Horoscop Lună Plină în Pești, 31 august 2023. "Superluna Albastră" aduce lumină, adevăr, înțelegere și ne arată drumul bun

Horoscop Lună Plină în Pești, 31 august 2023. Este considerată o superlună plină albastră deoarece apare în aceeași luna calendaristică cu o altă lună plină, fenomen astrologic care apare aproximativ la fiecare 2,5 ani.

Horoscop Lună Plină în Pești, 31 august 2023. "Superluna Albastră" aduce lumină, adevăr, înțelegere și ne arată drumul bun
Sursa foto: Profimedia Images
de Georgiana Adam    |    28 Aug 2023   •   22:01

Lună Plină în Pești, din 31 august 2023, atinge apogeul în jurul orei 4:35, ora României.

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Berbec

O problemă de sănătate ar putea veni în lumină, un proiect profesional se poate încheia în bine sau în rău, o relație secretă este dezvăluită. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastră dar și a celor din jur. Evitați sentimentele de vinovăție.

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Taur

Această Lună Plină face lumină în fanteziile voastre legate de prieteni, echipe, asociații profesionale, proiecte de grup, banii câștigați prin cariera voastră. Puteți obține anumite daruri de la prieteni, pot apărea unele bonusuri prin eforturile depuse în carieră.

Citește și: Horoscop 28 august-3 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Gemeni

Este o Lună Plină care poate ilumina ceea ce ar trebui să faceți cu viața voastră și pot apărea noi oportunități de lucru. Chiar dacă știrile de la locul de muncă par inițial dificile, vi se oferă o perspectiva asupra pașilor următori. 

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Rac

Cum Luna Plină este apogeul unor acțiuni începute în trecut, acum puteți culege roade frumoase sau, la polul opus, sunteți dezamăgiți de proiectele voastre cu străinii, mass-media, internet, alte culturi, o călătorie, o problemă juridică, convingeri spirituale. Luna Plină luminează tot ce nu puteați vedea înainte.

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Leu

Ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relațiile disfuncționale, un angajament financiar, un asociat cheie, un împrumut bancar, o relație intimă. Puteți deveni mai conștienți de aspectele ascunse ale vieții voastre, puteți observa mai ușor unde vă sabotați singuri. Problemele care implică bani, putere, sunt în lumină acum. 

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Fecioară

Este un moment în care puteți duce o relație la nivelul următor sau să semnați un contract, să va asumați o responsabilitate comună. Este un moment intens, din punct de vedere emoțional, deoarece tot ceea ce simțiți despre relații, angajamente și contracte tind să fie luminate. Cultivați iertarea, acceptarea celorlalți, chiar dacă acest lucru presupune și acceptarea defectelor lor.

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Balanță

Luna plină face lumina în activități și obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relația cu colegii, sănătate. Ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de muncă, programe de vindecare, treburi casnice, hotărâri importante la locul de muncă. S-ar putea să fiți gata să renunțați la o parte din rutină voastră zilnică care se simte împovărătoare. Un mod nou de a face lucrurile poate aduce un sentiment de ușurare.

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Scorpion

Această Luna Plină face lumină în fanteziile voastre legate de iubire. Ceva se închide în acest moment, legat de o iubire, un proiect personal, o vacanță, o poveste de dragoste, o relație tensionată cu un copil, prieteni, proiecte de grup. Este posibil să culegeți roadele unei munci de creație, a unei munci în folosul celor mulți, este posibil ca persoană iubita să va impresioneze prin romantismul și pasiunea ei. 

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Săgetător

Este o oportunitate pentru voi de a va concentra asupra problemelor mai apropiate de casă. Ceva legat de familie, părinți, copilărie, casa voastră, viață privată, poate fi simțit că o greutate. Și poate a venit timpul vindecării și iertării, să eliberați ceea ce este toxic în inima voastră, în mintea voastră și în casa voastră. Încercați să fiți o binecuvântare pentru cei din familie.

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Capricorn

Ceva se închide în acest moment. Pentru voi aceste finaluri țin de studii, veri, frați, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiți atenți la conversațiile actuale, ele pot fi importante și pot debloca o situație care părea fără ieșire sau care era plină de intoxicări, erori.

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Vărsător

Îngrijorările legate de bani, salariu, credite, vă pot destabiliza sănătatea și a venit timpul să înțelegeți că viața este mai mult decât bani, mai mult decât hrană și îmbrăcăminte. Aveți mai multă încredere în voi și în Divinitate. Cu această lunație atât de strâns legată de asteroidul karma, puteți culege roadele faptelor voastre bune, iar la polul opus, se poate să treceți prin crize financiare, pierderi materiale.

Horoscop Lună Plină în Pești pentru Pești

Această Lună Plină aprinde lumina ei măreață chiar pe voi, este timpul să lăsăți deoparte fanteziile voastre și să vă axați pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp în care intuiția puternică va ajută să va dați seama ce trebuie să rămână în picioare și ce trebuie să dați deoparte. Puteți sa vedeți totul într-o lumina complet nouă, și vă poate oferi o perspectiva asupra drumului sau direcției vieții.

×
Parteneri
Ciolacu: "România se prăbușește dacă nu are acces la fondurile europene"
x close