Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 mai. Taurii trebuie să își țină în frâu impulsivitatea. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 27 mai. Taurii trebuie să își țină în frâu impulsivitatea. Ce se întâmplă cu celelalte zodii

Horoscop 27 mai. Taurii trebuie să își țină în frâu impulsivitatea. Ce se întâmplă cu celelalte zodii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
27 Mai 2016   •   08:10

Berbec

Un nou mod de a privi lucrurile, mintea penetranta si o vointa de fier sunt atributele de care astazi te poti folosi pentru a face schimbarile de care ai nevoie. Nu iti este teama sa speri ca proiectele tale pot prinde viata, ba chiar iti dedici o buna parte din energie in aceasta directie. Cauta compania prietenilor care au aceeasi deschidere si aceleasi viziuni.

Taur

Astazi lucrezi la imaginea ta sociala si vei cauta sa iesi in evidenta prin ceva original, eventual cu caracter altruist. Chiar din primele momente ale zilei poti avea ocazia sa vezi rezultate frumoase ale demersurile facute in ultima vreme, in plan profesional. Discursul tau poate fi imbatabil, insa e indicat sa iti tii sub control impulsivitatea.

Gemeni

Chiar daca aparent dispozitia ta tinde spre relaxare, in interiorul tau exista cateva teme care necesita o analiza cat se poate de profunda, realista si cu strategii clare. Daca din intamplare, sau fiindca esti mereu curios, afli vreun lucru secret, nu te folosi de acesta in cercul tau de prieteni, mai ales in momentele de exaltare. Fii ceva mai discret si nu-ti pierde din vedere scopul principal.

Rac

Pari sa privesti luarea angajamentelor parteneriale intr-un mod cat se poate de serios iar cei din jur, in special partenerul de cuplu, sunt mai receptivi la ideile tale. Exista sanse sa te bucuri de favoruri, usi deschise unde te astepti mai putin si sprijin in ceea ce ti-ai propus. La serviciu, poti consolida relatiile si o anumita pozitie, daca ai rabdare si iti urmaresti consecvent ideile.

Leu

Atentia ta se poate indrepta astazi si catre partenerul de cuplu, fiind mai deschis catre nevoia acestuia de independenta iar o buna comunicare poate rezolva multe. Insa, cariera  iti acapareaza cea mai mare parte din energie. Bate fierul cat e cald, exista oportunitati frumoase pentru tine, profesionale si de expunere/afirmare sociala.

Fecioară

Astazi, ai putea incepe ziua reflectand la stilul tau de viata si la modul cum poti regandi timpul petrecut cu familia, punand accent pe nonconformism. Sectorul creativitatii este foarte bine activat incat nu e indicat sa lasi sa se risipeasca inspiratia artistica, intuitiile si trairile profunde. Ramane doar sa iti faci o strategie clara si sa te tii de ea. 

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close