Antena 3 CNN Horoscop Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Leii se îndrăgostesc iremediabil, Vărsătorii dau lovitura

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Leii se îndrăgostesc iremediabil, Vărsătorii dau lovitura

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Astrologul a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu. Leii se îndrăgostesc iremediabil, Vărsătorii dau lovitura
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    16 Oct 2021   •   11:46

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul lunii octombrie 2021, în cadrul emisiunii "Vorbeşte lumea".

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecii simt presiuni din partea altora, vor fi atenți la problemele celorlalți. Ceilalţi le mănâncă tot timpul. Berbecii își pot face planuri de călătorie sau pot începe studii pentru că acest context astral aduce energie nouă.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Taur

Taurii ori se grăbesc şi strică lucrurile – e şi Mercur retrograd până pe 18 octombrie şi dacă strică lucrurile şi trebuie să o ia de la capăt asta o să le creeze frustrări – ori sunt puşi să facă efort şi sacrificii, care îi vor epuiza. Cu toate astea, octombrie le aduce bani.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Gemeni

Gemenii sar de la o extremă la alta în ceea ce priveşte sentimentele. De data asta vine rândul persoanei iubite să-l convingă de ceva, să treacă cumva de pragul minţii şi să ajungă în sufletul Gemenilor. Poate se naşte ceva frumos.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Rac

Dacă au început anumite lucrări pe Mercur retrograd, Racii vor avea ceva bătăi de cap. Vor avea preocupări legate de casă, de cămin, dar îşi vor rezolva problemele legate de acte.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Leu

Venus le trece Leilor prin sectorul iubirii şi unii s-ar putea să renunţe la şcoală pentru că s-au îndrăgostit. Pun iubirea înaintea intereselor personale. Dar avem şi Lei care se împiedică de lipsa unei diplome şi atunci se întorc la şcoală. Apar extremele.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Fecioară

Fecioara planifică destul de multe vizite. La ele, excesele se produc mai mult la nivel alimentar. Profesional, Jupiter şi Saturn, care îşi iau mersul direct în plan profesional, pun lucrurile în mişcare unde au fost blocate de vreo cinci luni. Unele Fecioare îşi pot propune să ţină un regim. Dar atenţie! Sub auspiciile lui Marte, dieta le-ar putea deregla metabolismul.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Balanţă

Soarele e în Balanţă, aceşti nativi trebuie să caute echilibrul, să se ocupe de lucruri astfel încât să ajungă la o stare de linişte. Vor înţelege că toate sunt la locul în care trebuie să fie. Sunt nativi care vor să vorbească, să comunice şi poate mulţi se vor apuca de scris.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Scorpion

Atenţie la sănătate, în special la coloană, la aparatul renal. Scorpionii riscă să-şi atragă animozităţi, duşmani. Este o lună bună din punct de vedree financiar. Dar dacă investesc în anumite lucruri şi se laudă cu asta, îşi pot atrage invidii.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Săgetător

Venus din 7 octombrie le aduce realizări în numele lor personal. Îşi satisfac dorinţe, se bucură, totul depinde de ei. Vor avea parte de multe promisiuni din partea altora. Este o aglomeraţie de planete în zona prietenilor, dar acolo ar putea fi lucruri făcute cu jumătăţi de măsură, cu atât mai mult Săgetătorii ar fi bine să se bazeze doar pe ei. Venus îi face să arate mai bine, le deschide anumite perspective.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Capricorn

Capricornii au parte de o stare de linişte, Venus în zona subconştientului le aduce o perioadă de respiro. Capricornul are şi satisfacţii profesionale, iar asta le dă mai multă stare de linişte, se odihnesc mai bine, se preocupă de sănătatea lor, caută anumite programe care să-i ajute să se simtă mai bine si să-şi producă echilibrul.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Vărsător

Planetele sunt în zona idealurilor, perspectivelor, au invitaţii de la prieteni, sunt populari, primesc cadouri, au o lună foarte bună, au protecţie, găsesc oamenii de care au nevoie să-şi pună planurile în aplicare. De aceea trebuie să profite până la sfârşitul acestui an, cât îl mai au pe Jupiter în zodia lor, pentru că după aceea intră Saturn. Să nu piardă timpul şi să valorifice fiecare secundă din 2021. Octombrie e o lună excepţională pentru ei.

Horoscop octombrie 2021, cu Cristina Demetrescu Peşti

Peştii îl au pe Venus în zona profesională, carieră, zona numelui şi a renumelui. Unii îşi pot consolida prestigiul, dar fac totul cu un consum foarte mare şi investiţii. Este o lună în care se gândesc foarte mult la bani şi la imagine, chestia asta ori vine cu consum de resurse, ori de energie. Dar totul le va reuşi.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close