Antena 3 CNN Horoscop Horoscop rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Capricornii dau lovitura, Balanțele au parte de certuri

Horoscop rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Capricornii dau lovitura, Balanțele au parte de certuri

Horoscop rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea "Adevăruri Ascunse", de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie. E o săptămână numai cu beneficii și bunătăți.

Horoscop rune 26 octombrie - 1 noiembrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Capricornii dau lovitura, Balanțele au parte de certuri
de Gabriel Dano    |    24 Oct 2020   •   20:17

Două zodii au parte de certuri și scandaluri, dar din fericire totul se va rezolva. Secretul este să ne păstrăm calmul și să încercăm să vedem numai partea bună a lucrurilor.

BERBEC

Este trimis undeva unde trebuie să arate cine este el. E deschizător de drumuri, e prima zodie. Are un pic de muncă. Consolidați-vă poziția ăn familie, în societate, dar și la serviciu și veți vedea că triumfați. Să își arate calitățile!

TAUR

Începe cu visuri de toamă. Să se mute de acasă sau de la serviciu. Vor acționa perfect între cele două propuneri. Vor face o schimbare: ori altă locuință, ori alt job.

GEMENI

Au nevoie de dragoste! Sunt veșnicii îndrăgostiți ai zodiacului. Vine ceva nou, fierbinte, pasional săptămâna următoare. Alegeți cu mintea, nu numai cu inima că s-ar putea să vă coste!

RAC

Vrea să afle rezolvarea problemelor și face un consiliu. Încep sfătuirea!

LEU

Își încarcă bateriile. Se bagă într-un con de umbră, departe de toată lumea. Nu mai permite nimănui să știe ce e cu el. Își rezolvă probleme care îi frământă.

FECIOARĂ

Schimbări masive în casă, în familie. Trebuie să fie pregătită și ea nu prea e pregătită pentru schimbări, se panichează când trebuie să facă o schimbare și vine ceva neprevăzut. Dar asta vă ajută să progresați!

BALANȚĂ

O săptămână cu bătălii furtunoase, dispute. Apare simbolul uraganului. Trebuie să susțină o mică bătălie, dar se rezolvă totul.

SCORPION

Intră în atenția celorlalți. Primesc cadouri, atenții. 

SĂGETĂTOR

A apărut o rună fantastică. Simbolul fertilității și al belșugului. Luni încep să vi se îndeplinească visele pe care vi le doriți demult.

CAPRICORN

Ați dat lovitura la cutia cu bunătăți. Se produce un salt calitativ, rapid în existența voastră. Au fost nemulțumiți de multă muncă și bani puțini și acum vin lucruri bune pe toate planurile.

VĂRSĂTOR

Drept la țintă. Pregătiți-vă pentru o mică bătălie, dar nu îi dați amploare pentru că veți câștiga

PEȘTI

Părăsesc acvariul când vor și când nu vor. Făceți-vă bagajele pentru astrele anunță călătorii. Sau dacă nu vacanțe, vor fi numai pe drumuri.

×
Subiecte în articol: Horoscop Mihai Voropchievici
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close