Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 21 septembrie. Gemenii sunt pe val, dar trebuie să evite deciziile importante. Mercur încă e retrograd

Horoscop 21 septembrie. Gemenii sunt pe val, dar trebuie să evite deciziile importante. Mercur încă e retrograd

Horoscop 21 septembrie. Gemenii sunt pe val, dar trebuie să evite deciziile importante. Mercur încă e retrograd
21 Sep 2016   •   08:19

Berbec

Astazi e necesar sa folosesti cu precautie cuvintele si sa fii cat mai prezent in conversatiile pe care le porti. Daca te lasi condus de impulsivitate, risti sa transformi orice interactiune intr-o lupta, iar cuvintele rostite nu doar ca vor fi regretate, dar de cele mai multe ori nici nu reprezinta adevarul. Foloseste limbajul si cunoasterea pentru a crea ceva ce te inspira, in loc sa le folosesti in dispute.

Taur

Cum siguranta materiala este esentiala pentru tine, astazi probabil te gandesti la solutii in acest sens, pe care ai si sansa sa le gasesti. Insa, atentie la tendinta de a risipi prea multa energie si eventual prea multi bani in capricii de moment si in investitii facute din frustrare. E esential, de asemenea, sa fii cu bagare de seama la cuvinte, mai ales in discutii care vizeaza banii si afacerile. Nu promite mai mult decat poti/vrei sa faci.

Gemeni

Luna va trece in semnul tau solar, iar contextul astral este unul destul de ambiguu. E destul de tentant sa privesti in mai multe directii simultan, sa te risipesti in activitati multe incepute si neterminte ori sa te incalcesti in propriile ganduri care de multe ori rezulta din zumzetul exterior. Asadar, astazi fa lucrurile pe indelete, evita deciziile importante si fii mai ingaduitor, atat cu tine cat si cu cei din jur.

Rac

Tu ai nevoie de odihna, relaxare si discretie. Luna in Gemeni in contextul astral actual agita destul demult mintile oamenilor si aduce in discutie multe informatii si directii de judecata, destul de departe de adevar. De asemenea, ascute limbile si se spun multe cuvinte, unele regretabile. Asadar, asculta mai mult, vorbeste mai putin si apoi triaza totul bazandu-te pe intuitie si bun simt. Darul acestei zile sunt revelatiile, vestile si raspunsurile interioare.

Leu

Luna in Gemeni activeaza astazi zona prietenilor si anturajului, astfel ca e posibil sa percepi atmosfera ca fiind destul de incarcata, dinamica si epuizanta uneori. Parca toti vor sa te intrebe ceva sau sa-ti ceara ceva si fiecare vrea sa se faca auzit cu tot dinadinsul. Asadar, e esential sa fii atent in ce conversatii te implici si caror invitatii/cereri le dai curs, astfel incat sa fii sincer cu tine si sa-ti conservi energia si resursele.

Fecioară

Cuvintele care-ti sunt adresate astazi, de catre sefi sau alte persoane cu autoritate, au fie iz de critica, fie de judecata, prin urmare te vezi nevoit sa te aperi sau sa reprimi nemultumirea. Este o perioada in care comunicarea tinde sa fie taioasa, ambigua si cu multe derapaje in ce priveste sinceritatea si adevarul. E o provocare, asadar, sa-ti mentii coloana dreapta si sa spui cand nu esti de acord, fara a fi dezagreabil sau a intretine lupte pe care nu vei mai sti cum sa le opresti.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close