Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 22 septembrie. Racii trebuie să își traseze direcții noi de viață

Horoscop 22 septembrie. Racii trebuie să își traseze direcții noi de viață

Horoscop 22 septembrie. Racii trebuie să își traseze direcții noi de viață
22 Sep 2016   •   08:24

Berbec

Se pare ca astazi esti mai mult pe drumuri. Ori vei fi nevoit sa pleci la rude sau prieteni, ori in interes de serviciu. S-ar putea sa afli vesti neplacute legate de cineva drag. Fii prudent in relatiile cu membrii familei! Iti sunt bine sustinute dialogurile cu cei apropiati, dar notele conflictuale predomina. Spre seara rezerva momente pentru o plimbare in aer liber.

Taur

Poti primi cadouri si recompense, dar si cheltuielile sunt favorizate. Pe de alta parte energia vitala este destul de scazuta, asa incat fii prudent si ocupa-te doar de activitati usoare. In a doua parte a zilei se intetesc treburile de la serviciu. Chiar daca vei avea mai mult de lucru, colegii te vor ajuta, iar plata muncii va fi pe masura.

Gemeni

O zi minunata pentru tine. Ai spor si chef de toate, asa incat orice vei dori sa faci iti va reusi pe deplin. Se pare ca incepe o perioada in care iubirea si implicatiile ei vor fi la ordinea zilei. Pentru altii se pun probleme legate de copii. Dar, se pot ivi conflicte cand te astepti mai putin. Spre seara rezerva momente numai pentru sufletul tau.

Rac

Esti de negasit astazi. Tendinta la izolare este evidenta, intrucat ultimele zile te-au obosit destul de mult. Recomandabil este sa te ocupi doar de treburile de rutina care nu te solicita prea mult. Sanatatea este vulnerabila, dar evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Spre finalul zilei plimba-te in aer liber si traseaza noi directii de viata.

Leu

Zi minunata la capitolul prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, dar mai ales poti primi sfaturi bune vizavi de partenerul de viata si de afaceri si de colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Totusi, fii prudent si selecteaza cu atentie informatiile. Chiar daca apar si neintelegeri sau mici conflicte, le poti depasi cu usurinta.

Fecioară

Se vor remarca relatiile cu sefii. Exista nemultumiri legate de locul de munca sau de colegi, asa incat un dialog cu seful ti-ar fi de mare folos. Ti se pot deschide oportunitati deosebite de castig din munca proprie sau se pot imbunatati conditiile de la serviciu. In a doua parte a zilei, vorbele celor apropiati, privitoare la imaginea ta publica, te pot necaji.

Citește horoscopul integral realizat de Nicoleta Svârlefus pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close