Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 septembrie. Gemenii trebuie să fie foarte atenți, pentru că sunt cu capul în nori

Horoscop 27 septembrie. Gemenii trebuie să fie foarte atenți, pentru că sunt cu capul în nori

Horoscop 27 septembrie. Gemenii trebuie să fie foarte atenți, pentru că sunt cu capul în nori
27 Sep 2016   •   09:10

Berbec

Eşti pregătit să munceşti din greu pentru idealurile tale şi să termini tot ce începusei. Vrei să începi imediat, dar ai grijă să te gândeşti şi la viitor.

Taur

Te aşteaptă o călătorie de afaceri sau de studiu, pentru că frica este înlocuită de curaj. Îţi planifici şi îţi gestionezi planuri mari şi iei decizii importante pentru viitorul tău.

Gemeni

Nu există nimic ce te poate opri din a-ţi duce la îndeplinire idealurile. Eşti cu capul în nori şi visezi la momentul în care vei spune tuturor că ai reuşit.

Rac

Chiar dacă prietenii şi familia vor încerca să-ţi stea în cale şi nu te iau în serios, tu îţi urmezi calea şi nu te dai bătut, indiferent că le convine sau nu.  

Leu

Leii sunt cunoscuţi pentru faptul că sunt muncitori şi loiali, dar ai uitat de o promisiune mai veche şi ai lăsat un proiect neterminat, iar asta te va motiva să fii mai productiv.

Fecioară

Ţi-a revenit încrederea în tine şi realizezi cât de uşor poţi îmbina utilul cu plăcutul. Reiei controlul asupra vieţii tale şi ştii când să te opreşti, dar şi când să tragi tare.

Citește horoscopul integral pe jurnalul.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close