Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 11 noiembrie. Zodia care astăzi face din țânțar armăsar

Horoscop zilnic, 11 noiembrie. Zodia care astăzi face din țânțar armăsar

Horoscop zilnic, 11 noiembrie. Zodia care astăzi face din țânțar armăsar
de S.T.    |    11 Noi 2016   •   08:52

Neața bună cu o nouă Lună! Mai exact, Luna s-a mutat în zodia Berbecului și asta înseamnă că avem ceva mai multă energie, mai multă inițiativă, dar și mai multă personalitate.

BERBEC – Ești vedeta finalului de săptămână. Sau începutului de weekend. Depinde doar de unde privești. Înțelegi ce zic? Mai citește o dată enunțul ăsta și gândește-te.

TAUR – Ești ceva mai tensionat astăzi și s-ar putea să reacționezi exagerat. Azi poți face din țânțar armăsar. Nu mai bine mănânci o plăcintă și stai cuminte?

GEMENI – Încearcă să nu te cerți cu cei din jur, mai ales cu cei cu care ai nevoie să păstrezi o legătură. Nu poate fi toată lumea minunată ca tine, dar fii tu ăl mai deștept azi.

RAC – Dacă trebuie să participi la vreun eveniment, ia în considerare că s-ar putea să fie altceva decât estimezi tu. Nu, Universul nu vrea să îți facă rău.

LEU – Nu e o zi bună pentru a depăși viteza sau pentru a întoarce pe linie dublă continuă. Mă rog, înțelegi nuanța, încearcă să nu greșești flagrant, s-ar putea să nu ai prea mult noroc azi. Și respiră!

FECIOARĂ – Ești ceva mai implicat emoțional zilele astea, detașarea ta proverbială a cam ruginit zilele astea. Dar acum, pentru că știi, poți să te controlezi mai bine. Nu, nu este obligatoriu să socializezi azi.

Continuarea pe blogul lui Dezideriu

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Horoscop dezideriu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close