Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 2 iunie. Racii au chef de distracții sau escapade amoroase

Horoscop zilnic, 2 iunie. Racii au chef de distracții sau escapade amoroase

Horoscop zilnic, 2 iunie. Racii au chef de distracții sau escapade amoroase
02 Iun 2016   •   08:13

Berbec

O zi interesantă la capitolul financiar. Este rost să primești bani, să afli vești despre modificarea condițiilor de muncă și a salarizării aferente, dar fii prudent. Pot apărea cheltuieli comune cu alții, pe considerentul că acum beneficiezi de suficiente venituri și astfel unii doresc, în secret, să profite de pe urma ta. Evită să povestești despre economiile sau intențiile tale financiare.

Taur

Te simţi minunat, deşi nivelul energiei vitale fluctuează. Personalitatea ta trece prin diverse transformări deosebite. Întâlnirile cu prietenii apropiaţi sau cu rudele îţi pot pune în valoare talentele relaționale. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să te gândeşti la noi forme de studii de dezvoltare personală sau profesională pe termen scurt.

Gemeni

Stările tale interioare sunt diverse, dar interesante. Frământările se mai atenuează, întrucât chiar începi să îţi revii. Nu prea ai chef să vorbeşti, astfel că vei apela la pantomimă. Detaşează-te de lumea înconjurătoare şi înceracă să te bucuri de tot ce te înconjoară. Sunt atâtea lucruri frumoase şi mulţi oameni care au nevoie de tine, încât merită să te avânţi în mijlocul celorlalţi fără reţineri.

Rac

Întâlnirile sau dialogurile cu prietenii ţi-ar prinde foarte bine astăzi. Ai chef şi de distracţii sau escapade amoroase, însă astrele nu prea îţi dau frâu liber. Te poţi bucura de cei din jur, deoarece vor reuşi să-ţi îndepărteze grijile legate de bani. Spre seară, vei reuşi să vezi lucrurile cu alţi ochi. Ai mult spor şi susţinere în treburile gospodăreşti. Evită excesele de orice fel!

Leu

Fiind o mică vedetă pentru anturaj, trebuie să te ridici la nivelul aşteptărilor. Pune-ţi în valoare farmecul în toate activităţile de astăzi. Organizează o agapă alături de cei dragi sau petnru colegii de serviciu. Te vei simţi bine, vei avea succes, dar mai ales multe lucruri frumoase de împărtăşit şi de învăţat. Gândeşte-te la anumite scopuri profesionale pe termen lung.

Continuarea pe astrocafe,ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close