Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 23 iunie. Zi importantă pe plan profesional

Horoscop zilnic, 23 iunie. Zi importantă pe plan profesional

Horoscop zilnic, 23 iunie. Zi importantă pe plan profesional
23 Iun 2016   •   08:06

Berbec

Esti hotărât să faci curățenie in toate relatiile de prietenie sau protectorat si chiar daca mai oscilezi, razele astrelor te vor impinge puternic de la spate sa faci ce trebuie. Pare neclar cine îți este prieten sau cine ar fi interesant si pentru o relație sentimentala. Retine ca este vorba doar de relatiile de prietenie, iar cele sentimentale au intrat, deocamdata, intr-un con de umbră.

Taur

Zi importantă pentru capitolul profesional. Este posibil sa te fi saturat de felul in care te trateaza sefii sau colegii și te-ai hotărât să iei atitudine. Sigur ca ai ajuns aici datorita tie, dar acum este o perioada favorabilă de a remedia situatia. Ba chiar s-ar putea sa obtii un post mai bun sau ceilalti sa inceapa a te privi cu ochi buni. Ai incredere ca lucrurile se vor rezolva spre binele tău suprem.

Gemeni

Dorinta de a te apropia de laturile spirituale ale vietii este la cote inalte astazi. Era si momentul sa iti schimbi atitudinea fata de spiritualitate, sa iti pui in ordine conceptiile religioase sau sa iti reevaluezi sistemul valorilor morale. Relatiile cu strainatatea sunt un alt subiect important. Ori pleci undeva departe de granitele tarii ori te intorci acasa, poate chiar definitiv.

Rac

Chestiunile financiare ce vizează banii sau bunurile altora sunt subiectul principal al zile. Poti achita diverse datorii, cum ar fi taxele, impozitele, creditele. Este un moment de sfârșit, dar totodată pot apărea situatii financiare noi, de bun augur. Un cadou surpiza este pe aproape. Fii prudent, deoarece judecata este umbrită, existând riscul sa nu observi amănunte importante.

Leu

Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele îți atrag atenția în mod special. Sigur ca exista nemultumiri, mai ales in privinta partenerului de viata, insa dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Discutiile aprinse pot fi frecvente. Incerca sa te abtii si sa nu iei decizii pripite. Poate sunt relatii ce ar mai trebui pastrate, chiar daca acum ai tendința de a le rupe pe toate.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close