Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 3 martie. Leul este cel mai fericit, pentru că este ziua perfectă pentru cumpărături

Horoscop zilnic, 3 martie. Leul este cel mai fericit, pentru că este ziua perfectă pentru cumpărături

Horoscop zilnic, 3 martie. Leul este cel mai fericit, pentru că este ziua perfectă pentru cumpărături
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    03 Mar 2017   •   08:56

Berbec

Ar fi bine să te asiguri că ai pus mai multe alarme pentru mâine dimineaţă. Vei tinde să stai mai mult în pat, să visezi în continuare şi să fii în lumea ta imaginară.

Taur

Se simte în aer valul schimbării. Simţi că trebuie să schimbi ceva în viaţa ta. Nu trebuie să iei decizii majore. Poate fi vorba de lucruri mărunte.

Gemeni

Vestea bună este că indiferent în ce eşti implicat, totul se îndreaptă către calea cea bună. Mai ai puţină răbdare şi vei vedea că vei reuşi.

Rac

Va apărea un conflict moral între tine şi colegii de serviciu, fapt ce te bulversează profund. Asta va duce la o reconsiderare a valorilor în care crezi.

Leu

Eşti cel mai fericit, pentru că este ziua perfectă pentru cumpărături. Vrei să îţi schimbi stilul vestimentar, sau să îţi înnoieşti garderoba.

Fecioară

Spre deosebire de Lei care se gândesc la plimbări prin magazine, tu vei dori să îţi aprofundezi cunoştinţele sau să ai discuţii lungi cu prietenii.

Citește continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop cumparaturi
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close