Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic - 31 august. Săptămâna începe intempestiv pentru toţi nativii zodiacului

Horoscop zilnic - 31 august. Săptămâna începe intempestiv pentru toţi nativii zodiacului

Horoscop zilnic - 31 august. Săptămâna începe intempestiv pentru toţi nativii zodiacului
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
31 Aug 2015   •   10:16

Saptamana incepe intempestiv pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca pe 31 august au loc o serie de evenimente care ii scot din starea in care se afla pe majoritatea.

BERBEC - horoscop zilnic luni, 31 august
Zi de 31 august ciudata pentru nativii din Berbec, din cauza unor probleme pe care nu le-au anticipat. Se pare ca trebuie sa isi faca planuri noi pentur a iesi din impasul financiar in care se afla. Vor fi nevoiti sa ceara ajutorul prietenilor.

TAUR - horoscop zilnic luni, 31 august
Taurii se confrunta luni cu o serie de probleme de natura amoroasa din cauza ca persoana iubita da de inteles ca ar dori o schimbare majora in viata. Nativii acestei zodii vor trebui sa faca in asa fel incat sa amelioreze lucrurile, daca mai vor sa ramana in aceasta relatie.

GEMENI - horoscop zilnic luni, 31 august
Zi minunata de luni, 31 august, pentru Gemeni, asa cum este de fapt viitorul lor de acum incolo. Vor avea parte de cele mai frumoase surprize din punct de vedere financiar, amoros si la locul de munca. Ar trebui sa profite din plin de oportunitatile de care au parte.

RAC - horoscop zilnic luni, 31 august
Si Racii au o zi de 31 august minunata, avand in vedere ca primesc vesti minunata cu privire la o suma importanta de bani pe care trebuie sa o primeasca cat de curand.

LEU - horoscop zilnic luni, 31 august
Leii au cateva treburi de rezolvat luni, insa acest lucru le place, pentru ca ii face sa se simta utili si folositori. La locul de munca sefii isi exprima aprecierea datorita faptului ca nativii acestei zodii dau dovada de tenacitate.

FECIOARA - horoscop zilnic luni, 31 august
Fecioarele incheie luna august cu o serie de probleme de natura amoroasa, dar care sunt umbrite de norocul financiar pe care il au. Nativii acestei zodii au noroc mare la bani in luna ce urmeaza.

Citeste continuarea pe Lyla.ro


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close