Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 4 iunie. Mai multă prudență nu strică

Horoscop zilnic, 4 iunie. Mai multă prudență nu strică

Horoscop zilnic, 4 iunie. Mai multă prudență nu strică
04 Iun 2016   •   08:37

Berbec

Călătoriile si studiile sunt subiectele principale ale finalului acestei săptămâni. Este nevoie să faci o mulțime de drumuri, de aceea fii foarte atent. Verifică toate detaliile legate de plecări. Răsturnările de situație pot fi prezente. Spre seara, întâlnirile cu rudele sau prietenii apropiați îți pot oferi momente interesante. Controversele și ineditul vor da un farmec aparte evenimentelor.

Taur

În acest weekend ești preocupat în mod special de veniturile și favorurile pe care le obții din munca proprie. Sunt favorizate câștigurile, astfel ca îți poți planifica tot ce ține de cheltuieli pe facturi și nevoi personale cotidiene. Pe de altă parte, moștenirile, banii si bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii trebuie sa le ai in vedere. Relaxează-te mai mult!

Gemeni

Ești într-o formă excepțională la sfârșitul acestei săptămâni. Reusesti sa te bucuri de tot ce este in jurul tau. Ai energie, chef de tot si toate, iar ceilalti vor fi încântați de farmecul pe care îl emani. Ocupa-te pe indelete de relatiile parteneriale sau de ce tine de parteneriate si colaborari. Cu forta pe care o ai poți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Răsturnari de situație benefice!

Rac

În zilele acestui weekend ai nevoie de o discuție serioasă și pe îndelete cu tine însuți. Sunt anumite lucruri ce se cer lămurite și nu mai suportă amânare. Fii mai rezervat, nu te implica în multe actiuni și încearcă să-ți aloci timp pentru sufletul tau. O plimbare in aer liber, o meditatie într-un loc sfânt sau o vizită la o galerie de artă te-ar ajuta enorm. Odihnește-te mai mult!

Leu

Ești înconjurat de prieteni, admiratori și susținători înfocați ai proiectelor tale personale și profesionale la sfârșitul acestei săptămâni. Ai nevoie de ceva sfaturi sau îndemnuri. Situațiile controversate sunt frecvente, având rolul de a-ți menține prudența la cote mari. Este posibil sa afli informații deosebite, utile ceva mai tarziu. O persoana draga iti poate oferi surprize plăcute.

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close