Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic, 7 iunie. O perioadă destul de încărcată

Horoscop zilnic, 7 iunie. O perioadă destul de încărcată

Horoscop zilnic, 7 iunie. O perioadă destul de încărcată
07 Iun 2016   •   08:34

Berbec

Traversezi o perioada in care simti nevoia sa te repliezi dupa niste evenimente solicitante, sau sa te ocupi mai mult de planul personal si mai putin de cel profesional. Insa cea mai buna solutie este sa le imbini armonios pe amandoua, fara insa sa te neglijezi si, mai ales, fara sa-ti neglijezi sanatatea. Pe de alta parte, ar fi bine sa inveti sa mai delegi din sarcini, din cand in cand.

Taur

O zi importanta la nivel de comunicare si transmitere de informatii, calatorii sau loc de munca. E bine ca astazi sa continui/dezvolti un proiect inceput deja si sa faci ajustarile si corecturile necesare. Nu sunt recomandate deciziile importante sau initierea unui proiect nou. Fii atent si la sfaturile prietenilor, care par sa fie doar pe jumatate bine intentionate.

Gemeni

Iti doresti atat de mult sa-ti asiguri o anume stabilitate financiara si materiala, incat esti tentat sa faci niste compromisuri profesionale, sau sa iei decizii pripite in privinta unor relatii. De fapt, e posibil sa te simti prea putin sustinut, intr-o perioada in care chiar ai nevoie sa simti ca ai aliati. O zi cu multa emotie si cu dorinte intense, in care nu sunt recomandate schimbarile majore.

Rac

O perioada destul de incarcata, nu atat cu problemele tale, ci mai mult cu stari si nevoi ale celorlalti. S-ar putea ca in curand sa-ti dai seama ca toate experientele de acum iti sunt foarte utile, pentru ca te ajuta sa gasesti eventuale erori in planurile pe care le-ai facut si sa descoperi cele mai bune solutii si strategii pentru viitor.

Leu

Stressul, emotiile, oboseala acumulata, iti cam dau dureri de cap. Sau de stomac. Parca nimic nu-ti prieste, nu ai chef de nimic, nu vrei decat sa lancezesti, fara sa te gandesti la nimic. De fapt, exact de asta ai nevoie acum, asa ca ia-ti o zi libera, si fii sigur ca nu se opreste pamantul din cauza asta. Iar daca tot e sa depui efort intr-o directie, cea a finantelor  e cea potrivita. Pentru ca poti sa eviti niste pierderi, regandind bugetul. 

Continuarea pe astrocafe.ro

×
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close