Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei, 29 iulie. Nu auzi vești foarte bune și ai tendința să pornești conflicte din senin!

Horoscopul zilei, 29 iulie. Nu auzi vești foarte bune și ai tendința să pornești conflicte din senin!

Horoscopul zilei, 29 iulie. Nu auzi vești foarte bune și ai tendința să pornești conflicte din senin!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Iul 2017   •   09:01

Berbec

Sâmbătă: Ar trebui să fii răbdător și să nu te pripești în luarea unor decizii. Deși ești foarte entuziasmat de un nou lucru apărut în viață ta, nu strică să fii puțin cumpătat și să aștepți puțin înainte de a face pasul important.

Taur

Sâmbătă: Nu auzi vești foarte bune. Simți că nimic nu îți iese conform planurilor și ai tendința de a porni conflicte din senin. Relaxează-te și nu lasă părerile unora din jurul tău să se te influențeze negativ și să te deprime.

Gemeni

Sâmbătă: Este o zi perfectă pentru distracție și pentru relaxare. Profită la maxim de clipele de liberate și petrece cât mai mult timp în compania celor dragi. Nu lasă gândurile negative să îți strice starea de spirit și privește cu optimism către viitor.

Rac

Sâmbătă: Te simți indispus sâmbătă și ai dori să vezi gesturi de atenție din partea familiei și a persoanei iubite. Vrei să fii în această zi centrul Universului, dar atitudinea ta nu pare să fie pe placul celor din jur.

Continuarea pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac gemeni leu taur berbec
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close