Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei. Se anunță o zi cu oameni mai serioși

Horoscopul zilei. Se anunță o zi cu oameni mai serioși

Horoscopul zilei. Se anunță o zi cu oameni mai serioși
de S.T.    |    30 Noi 2016   •   08:35

Este o zi bună pentru a organiza o strategie pentru orice proiect aveți în plan sau orice capitol al vieții ar avea nevoie de un plan cât de cât, susține consultantul în astrologie Dezideriu.

BERBEC – E bine să fii conservator, sobru, serios, matur, dar ideal ar fi să nu exagerezi. Și orice ai face, încearcă să nu respingi din start ideile venite de la alții. Ține-ți comentariile mai colorate pentru tine, azi s-ar putea să nu te faci înțeles. Altfel spus, fii și tu un soi de cameleon azi, copiază culorile mediului înconjurător și poate nu te bagă nimeni în seamă.

TAUR – Acceptă schimbările în viața ta, ca să nu vină ele peste tine când nu te aștepți. Și nu trebuie să o faci peste noapte sau în mod spectaculos, poți începe cu elementele mici din viața ta, cu tabieturile, cu obiceiurile aproape inconștiente. Important este să o faci conștient. Astfel, iată există și altceva în afara rutinei tale.

GEMENI – Ar putea să apară blocaje în viața de cuplu, nu neapărat probleme, cât o răceală. Este un moment scurt, nimic fundamental, dar oricum maschezi tendința foarte bine. Și ea (tendința) s-ar putea extinde și mai departe de viața de cuplu. Încearcă să nu te iei prea în serios.

RAC – Unii muncesc ca să trăiască. Tu, astăzi, trăiești ca să muncești. Este o perioadă, se pare, nu este doar ziua de azi. Dar nici nu te plângi, pentru că există un rost, există rezultate și te ajută să mergi mai departe. Totuși, nu forța nota și încearcă să recuperezi la somn.

LEU – Azi s-ar putea să nu ții la glume. De unde toată lumea știe că ești miezul petrecerii, azi s-ar putea să fii primul care sparge gașca sau care își asumă rol de om important. Ideal ar fi să nu cedezi tentației, nu ai nimic de câștigat din atitudinea asta. Relaxează-te, râzi, bucură-te și de elementele mici.

FECIOARĂ – Munca ar trebui să fie pentru locul de muncă și când ajungi acasă ar trebui să o lași la intrare. Astăzi s-ar putea să ai tendința să îți iei munca în casă și nu e o problemă asta, dar poate deveni o problemă, dacă îi uiți pe cei din casă. Indiferent cât de serios și responsabil ești, fă-ți timp pentru un ceai de relaxare.

CITEȘTE HOROSCOPUL INTEGRAL PE BLOGUL LUI DEZIDERIU

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodiac dezideriu astrologie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close