Antena 3 CNN Horoscop Mercur retrograd septembrie 2022. Urania, Minerva şi Mariana Cojocaru, analiza lunii | "Transformări uluitoare, mişcări de stradă, divorţuri"

Mercur retrograd septembrie 2022. Urania, Minerva şi Mariana Cojocaru, analiza lunii | "Transformări uluitoare, mişcări de stradă, divorţuri"

Mercur retrograd septembrie 2022. Mercur retrograd pare să fi căpătat o conotaţie negativă în ochii oamenilor, deşi acesta poate părea un mit.

Mercur retrograd septembrie 2022. Urania, Minerva şi Mariana Cojocaru, analiza lunii | "Transformări uluitoare, mişcări de stradă, divorţuri"
Sursa foto: Facebook/Facebook/Antena 3
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2022   •   16:04

Mercur retrograd septembrie 2022. Mercur intră în retrogradare pe 9 septembrie 2022 și stă până pe 1 octombrie, urmând astfel o perioadă de revelații.

Astrologii spun că sunt anumite activități pe care este mai bine să le amânăm când este Mercur retrograd, cum ar fi investițiile care implică bani. În schimb, este încurajată implicarea în activități educative și cunoașterea de oameni noi. 

Mercur retrograd septembrie 2022. Urania: "Vine o lună foarte activă"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cunoscuta Urania spune că nu trebuie să ne îngrijorăm, ci doar să fim pregătiţi pentru anumite transformări ce se preconizează, potrivit romaniatv.net.

"Nu trebuie să te îngrijorezi, ci doar să fii pregătit pentru transformări uluitoare. 

Pregăteşte-te pentru o lună foarte activă. Mercur intră în retrogradul de toamnă", a spus astrologul Urania.

Mercur retrograd septembrie 2022. Minerva spune ce nu trebuie să faci

Mercur retrograd se apropie, iar astrologul Minerva ne spune ce este indicat să facem şi ne recomandă câteva sfaturi de care să ţinem cont.

1. Nu cumpărați vehicule noi, echipamente electronice sau gadgeturi.

2. Nu semnați contractele fără o analiză aprofundată sau mai bine amânați-le până când Mercur revine în mers direct.

3. Nu săriți direct la concluzii, dacă cineva nu înțelege corect ce spuneți.

4. Nu vă aruncați în braţele unui fost iubit fără a trece în revistă motivele pentru care v-ați despărțit!

5. Nu trageți în mesager dacă cineva din trecutul vostru vă trimite veşti acum.

6. Nu schițați niciun, plan pentru că din greșeală puteți apăsa butonul replay all.

7. Amânați orice numire sau zbor, dacă nu este important.

8. Nu începeți lucruri noi până nu ați încheiat cu cele vechi.

Mercur retrograd septembrie 2022. Mariana Cojocaru: Mişcări de stradă, tensiuni politice, divorţ

Septembrie 2022 vine cu energii intense, pentru că şapte planete intră în mișcare retrogradă, printre care şi Mercur, şi pot apărea atât tensiuni sociale, cât şi politice, spune astrologul Mariana Cojocaru.

"Va fi o toamnă intensă. Pe parcursul verii mai multe planete au intrat în mișcare retrogradă, Uranus retrograd este foarte bine plasat în Taur, iar acum luna septembrie vine cu Mercur retrograd", a comentat Cojocaru.

Astrologul spune că, din cauza lui Mercur retrograd în septembrie 2022, este risc de mişcări de stradă, tensiuni sociale şi politice, şi chiar de divorţ şi separări.

Mercur retrograd septembrie 2022. Cum folosim energiile ca să ne fie bine

Întrebată cum ne raportăm la energia lunii septembrie şi ce ar trebui să facem noi, ca să ne meargă bine, astrologul a venit cu sfaturi.

"La o astfel de energie este bine să te conectezi în sensul cel mai profund. E o perioadă de semibilanț, când trebuie să vedem ce am făcut și ce n-am făcut. E bine, la fel, să știm ce avem de făcut de aici încolo și este o perioadă în care mulți vor fi dezorientați.

Singurul meu sfat este că trebuie să știm exact ce avem pe astrograma karmică și să o conectăm la viețile anterioare ale unui om, ca să știm încotro să mergem pe carieră, pe dragoste.

Trebuie să le folosim energiile de cele mai multe ori în beneficiul nostru, retrăgându-ne pe retrograd. 1-2 paşi înapoi, analizându-ne pe noi în primul rând, pentru că trebuie să rezolvăm lucrurile pe care le avem înscrise pe astrogramă pentru noi și pe urmă reanalizând fapte, gânduri din trecut. 

Când vorbesc de atâtea planete karmice, nimeni nu scapă, toți suntem vizați, pe un segment mai îngust sau mai larg de destin. E de făcut diferența între destin și soartă. Soarta spune ce ție scris în frunte ți-e pus, iar destinul - cum îţi aşterni, aşa dormi. De aceea, când vorbim de destin, mulţi au impresia că pot plusa, pot forța lucrurile", a sfătuit Mariana Cojocaru.

Mercur retrograd, în 2022

Iată perioadele când va fi Mercur retrograd în acest an:

- 10 septembrie-2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Mai avem de muncă la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

- 29 decembrie 2022

Pe 29 decembrie, Mercur îşi va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Citiţi şi Horoscop septembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Taurii îşi găsesc sufletul-pereche, Berbecii au cumpene

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close