Antena 3 CNN Horoscop Se termină perioada de Mercur retrograd. Ce urmează după? Dezideriu: Aliniere de planete, posibile noi restricţii

Se termină perioada de Mercur retrograd. Ce urmează după? Dezideriu: Aliniere de planete, posibile noi restricţii

Perioada de Mercur retrograd se termină, dar veştile nu sunt tocmai bune pentru perioada care urmează, cel puţin din punct de vedere astrologic. În plus, chiar dacă ieşim din perioada cu Mercur retrograd, efectele negative se vor vedea şi după ce trece.

Se termină perioada de Mercur retrograd. Ce urmează după? Dezideriu: Aliniere de planete, posibile noi restricţii
de Denisa Nedelcu    |    11 Iul 2020   •   18:19

De duminică, scăpăm de Mercur retrograd, dar numai oficial. Efectele comunicării deficitare nu vor întârzia să apară cel puţin încă o săptămână după ce se termină această perioadă.

"Se termină perioda de Mercur retrograd, mâine e ultima zi. Dar trebuie să luăm în considerare şi perioada de după, când vedem efecte mai puternice uneori decât în perioada oficială, s-ar putea să fie mai rău", a spus consultantul în astrologie Dezideriu, sâmbătă, la Antena 3.

Efectele Mercur retrograd se văd şi după terminarea perioadei

El este de părere că săptămâna viitoare este bine să fim, totuşi, precauţi. "Aş zice că mai avem o săptămână în care să fim mai precauţi şi ulterior ar trebui să ne revenim la un normal din punct de vedere al comunicării", a adăugat Dezideriu.

În plus, după ce scăpăm de Mercur retrograd, urmează alte evenimente astrologice: trei planete într-o conjuncţie şi Marte retrograd.

Aliniere de planete, posibile noi restricţii

"Este şi un triplu eveniment astrologic, trei planete într-o conjuncţie. Prima, în martie, când am început acest tăvălug, a doua la începutul lui iulie şi a treia va fi în noiembrie. Bănuiesc eu că atunci va fi ceva mai complicată situaţia, că vom trece şi prin Marte retrograd şi devenim un pic mai furioşi, mai nervoşi", a explicat consultantul în astrologie.

Marte retrograd urmează în septembrie, ia acest eveniment astrologic vine cu un soi de oboseală şi frustrare.
 

×
Subiecte în articol: dezideriu Mercur Retrograd
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close